FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pulhac e sigur pe Dinamo: ”Nu ne e teamă de Rapid, ne refacem în două zile pentru derby”

Articol de - Publicat miercuri, 17 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 17 octombrie 2012 22:27

Cristi Pulhac ratează meciul de vineri cu Gloria Bistriţa, fiind suspendat, dar crede că echipa dinamovistă se va reface fizic în timp util pentru partida de luni cu Rapid, o restanţă din luna august.

"Nu cred că sunt prea multe meciuri. Ne putem reface în două zile. Avem un lot nu foarte numeros, dar destul de bun. Să treacă bine meciul cu Bistriţa, pentru că echipele mici sunt foarte incomode.

Trebuie să câştigăm neapărat cele şase puncte. Nu cred că e decisivă partida cu Rapid pentru revenirea la titlu. Mai sunt foarte multe meciuri, foarte multe puncte puse în joc. Nu cred că a spus cineva pînă acum că ne batem la titlu. Vom încerca să adunăm cît mai multe puncte, iar la sfîrşitul anului să vedem pentru ce vom lupta", a spus Pulhac.

Moldoveanul este de părere că derby-ul de luni n-ar putea umple Naţional Arena: "Nu cred că se va umple stadionul ca la meciul României cu Olanda, pentru că marţi seară a fost record.

Era şi normal să se întîmple, pentru că a fost un meci destul de important pentru România şi păcat că nu a fost şi un rezultat pozitiv. A fost un joc destul de bun şi mie mi-a plăcut. Olandezii au avut noroc la anumite faze, iar arbitrul mai ţine uneori şi cu ăia buni".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
aureldany
aureldany  •  18 Octombrie 2012, 15:28

pana la urma ti-ai intrat in mana pulhac mai joci si tu ceva

alexa.09
alexa.09  •  18 Octombrie 2012, 12:48

Pulhac este foarte optimist , asa cum trebuie sa fie orice fotbalist . Meciul cu Gloria nu este unul greu , dar trebuie concentrare si mare atentie . Pentru meciul de luni , antrenorul trebuie sa faca mici schimbari fata de primul 11 de maine pentru a nu ii obosi foarte tare pe jucatori .

saviola2_8
saviola2_8  •  18 Octombrie 2012, 00:42
Postat de sabi1 pe 17 Octombrie 2012, 22:57

Fii atent ca oaia se v-a bloca la Tg.Jiu,iar daca noi castigam cu rapid,mancam friptura de oaie la cina,in meciul direct!Prea se vad campioni.

prea multi `daca` in ideile tale.... personal cred ca o sa mancati mielu` no offence.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează