FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pulhac s-a înţeles cu oficialii lui Dinamo şi a plecat spre Qabala » Declaraţie emoţionantă a fundaşului

Articol de - Publicat duminica, 20 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 ianuarie 2013 15:34

Aventura lui Cristian Pulhac la Dinamo s-a terminat. Fundaşul stînga şi-a reziliat contractul cu echipa din Ştefan cel Mare, după lungi negocieri care au durat pînă aproape de miezul nopţii.

***

UPDATE / Pulhac a plecat spre noua sa echipă, Qabala. Despărţirea de Dinamo a fost una emoţionantă, fundaşul stînga avea lacrimi în ochi. 

"Nu am lăsat Dinamo pentru că nu mai avea bani, voiam o altă experienţă. Nu plec cu inima împăcată. Pentru mine Dinamo a fost, este şi va reprezenta ceva unic. Eu sînt un tip sufletist. Nu pot spune cîţi bani am lăsat de la mine pentru a pleca în Azerbaidjan. Sper să dau un randament cît mai bun la noua mea echipă.

Voi culege în cel mai scurt timp cît mai multe informaţii despre echipa asta. E bine că şi fostul meu coleg Scarlatache joacă la Lankaran. O să vorbesc cu el pentru că am înţeles că sîntem aproape unul de celălalt. O să mă adaptez mai uşor astfel la viaţa de acolo. Îmi doresc din tot sufletul ca Dinamo să îşi revină.

***

Aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat, Pulhac a renunţat la 4 salarii pe care le mai avea de primit de la clubul din "Ştefan cel Mare", adică la 56.000 de euro, însă chiar şi aşa, Dinamo mai cere bani în schimbul jucătorului şi chiar i-a pus o condiţie acestuia. 

Fundaşul de 28 de ani va încasa 200.000 de dolari pe an la Qabala, în Azerbaidjan, şi va avea un contract pe doi ani. Azerii i-au pregătit şi 50.000 de dolari la semnătură, din care Dinamo va primi aproximativ jumătate. Practic jucătorul îşi plăteşte singur transferul. 

Azerii au discutat ieri cu oficialii din "Ştefan cel Mare" şi au transmis clar că nu sînt dispuşi să ofere vreo sumă de transfer, astfel că singura soluţie la care s-a ajuns a fost aceea ca Pulhac să mai renunţe la o parte din banii pe care îi va cîştiga la Qabala în favoarea lui Dinamo! 

2 goluri a marcat Cristi Pulhac în cele 166 de partide jucate pentru Dinamo în Liga 1

900.000 de euro este cota de piaţă a lui Pulhac conform site-ului transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
neaalecu
neaalecu  •  20 Ianuarie 2013, 18:02

TE ROG MULT DE TOT:NU TE MAI INTOARCE LA DINAMO ALTFEL DECAT CA ...SUPORTER!!!

neaalecu
neaalecu  •  20 Ianuarie 2013, 17:57

Scuza-mi greselile("fact" in loc de facut si "te-s" in loc de" te-as") dar sunt din cauza emotiilor.Am astepat sa pleci dupa primul meci in care te-am vazut .Zilele acestea am crezut ca nu vrei pleca si ar fi fost mare pacat pentru DINAMO!

neaalecu
neaalecu  •  20 Ianuarie 2013, 17:53

Draga Cristi, Iti multumesc pentru lucrurile bune pe care le-ai fact pentru Dinamo.Din pacate pentru noi doi, ai facut prea putine,sincer!Eu nici nu mi le amintesc desi nu cred ca am scapat doua meciuri in ultimii zece ani.A,da!Centrarea aceea data lui Danciu!Ai facut prea putin pentru ca sunt convins ca nu ai putut mai mult .De aceea iti multumesc,pentru ca ai plecat!Puteai sa te desparti si tu de Dinamo cum a facut-o Scarlatache!Cred ca esti dinamovist,cum spui tu ,insa pentru Dinamo ar fi fost mai bine daca jucai la Steaua,te-s fi apreciat mai mult si ai fi putut face mai mult pentru "caini"!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează