FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - GAZ METAN, SÎMBĂTĂ, ORA 17.00, DIGI SPORT PLUS ŞI LIVETEXT GSP.RO

Pustai a refuzat Capitala pentru Mediaş » Rămîne încă un sezon la Gaz Metan

Cristi Pustai rămîne la Mediaș. Antrenorul s-a înțeles cu cei din conducere pentru prelungirea contractului pe încă un sezon
Cristi Pustai rămîne la Mediaș. Antrenorul s-a înțeles cu cei din conducere pentru prelungirea contractului pe încă un sezon

Articol de - Publicat vineri, 20 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 20 mai 2011 15:11

Antrenorul Cristi Pustai (46 de ani) şi-a făcut rapid calculele şi a decis să rămînă pentru încă un sezon la Gaz Metan.

Pustai s-a înţeles aseară cu oficialii Mediaşului şi va semna un nou contract pe un sezon, urmînd să cîştige un salariu stagional de 80.000 de euro.

"Eu am spus mereu că Pustai va rămîne la Mediaş, dar n-am fost ascultat de nimeni. Ne-am întîlnit şi am căzut de acord asupra condiţiilor, urmînd să semneze contractul după partida de la Craiova. Cert e că ne-am înţeles şi că el va rămîne la Gaz Metan", a declarat Ioan Horoba, directorul general al medieşenilor.

Tehnicianul lui Gaz Metan a fost văzut drept succesorul lui Marian Rada pe banca Rapidului din vară, dar George Copos a reuşit să-l convingă pe Răzvan Lucescu. Pustai e cel mai vechi antrenor de pe banca unei echipe din România, el preluînd echipa pe 8 martie 2007!

"A contat şi foarte mult încrederea şi răbdarea pe care am primit-o la Mediaş. Sînt mulţumit şi de condiţiile financiare, astfel că am acceptat să mai conduc echipa încă un sezon", a mărturisit Pustai.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
wollt_rider
wollt_rider  •  21 Mai 2011, 01:47

asta demonstreaza ce fel de cluburi avem in ardeal .... serioare si interesate de performanta pe termen lung .. .si cel mai inportant fara balacareli ca in mahala .... ce sa faca Pustai in Buc sa fie dat afara dupa 3 etape ca pierde 2 meciuri ?? Sa speram ca nu va pleca Eric .... cred ca face o mare prostie daca pleaca in Buc .... sa plece la Timisoara ,CFR , .... etc la echipele din Buc nu sunt respectati nici jucatorii nici antrenorii ... Hai GAZU !!! Hai ARDEALU !!!

gazistu
gazistu  •  20 Mai 2011, 23:43

dar ce o fi refuzat mai de faceti atata TAM TAM. CE MARI ECHIPE din bucuresti O FI REFUZAT, ca si cum gazu ar fi cea mai slaba echipa... daon colo de treaba respect pt pustai si .....cosmin prisca ca ne tine la curent cu stitile din medias.

nocturna
nocturna  •  20 Mai 2011, 19:08

bravo cindrea ! dar cum stati cu bugetul pe 2011-2012 ? oare consiliul judetean nu are nimic de zis? astia se unfla in pene cand aud : de laudele echipei sibiene . sunt sigur ca sibieni vor fi tare atenti pe cine vor vota la urmatoarele alegeri ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close