FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE UEFA

RADIO GSP Ipoteză incredibilă: modul în care ar fi fost salvată Steaua la UEFA » "Vă jur că ăsta e adevărul" :O

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 27 iunie 2013 18:46

Adrian Mititelu a lansat un scenariu incredibil la Radio GSP, unde a susţinut că Steaua a scăpat de suspendarea în cupele europene doar cu ajutorul lui Mircea Sandu, urmînd ca ulterior Universitatea Craiova să fie sacrificată.

"Haideţi să vă spun ceva, că am vorbit cu oamenii de la UEFA de unde primesc informaţiile. Sandu Mircea a rezolvat la UEFA ca Steaua să nu fie exclusă şi apoi PSD a sacrificat Craiova. Vă jur că ăsta e adevărul. Persoane din PSD s-au dus la Mircea Sandu pentru ca acesta să discute cu Platini, dar condiţia lui Sandu a fost ca Universitatea Craiova să fie sacrificată.

Nu mi-am dorit ca Steaua să fie suspendată, dar ăsta e adevărul, vă spun sigur. Sînt o grămadă de indicii", a spus Mititelu la Radio GSP Live.

Steaua a primit un an de excludere cu suspendare din competiţiile europene şi va fi monitorizată în următorii 5 ani. Vezi aici mai multe detalii.

Astăzi, Primăria Craiovei a pus lanţuri la stadionul Ion Oblemenco pentru ca Mititelu să nu mai intre în club. Vezi aici mai multe detalii

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (178)
onethatcomes
onethatcomes  •  15 August 2013, 14:57

Din surse sigure, stiu ca Mititelul a aflat de o invazie extraterestra in EUROPA, in caz ca Steaua o sa fie suspendata de UEFA. UEFA s-a speriat si a iertat-o pe Steaua.

s0ny18
s0ny18  •  28 Iunie 2013, 19:09

Eu cand va zic ca asta trebuie interzis sa mai intre in direct la radio / Tv. Este NEBUN! dar nebun adevarat.

imperator
imperator  •  28 Iunie 2013, 00:00

: )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (178)
Comentează