FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI

RADIO GSP Lovitură grea pentru Iaşi! Ionuţ Popa a plecat de la echipă :O : "Cu echipa pe care o au, retrogradează"

Articol de - Publicat sambata, 21 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 iulie 2012 18:22

UPDATE / Fostul antrenor al celor de la CSMS Iaşi a vorbit la RADIO GSP şi a explicat motivul pentru care a plecat, declarînd şi că îl surprinde reacţia lui Florin Prunea.

"Mă surprinde Prunea că nu ştie că am plecat. L-am anunţat ieri în vestiar că mi-am luat la revedere de la băieţi. Am fost surprins neplăcut că nu au fost corecţi şi nu au respectat înţelegerile referitoare la lot. Cu echipa de acum, CSMS Iaşi este ca şi retrogradată. Înţeleg că au probleme, dar dacă ştiau de ele, mai bine rămîneau în B.

Nu mai vreau să fiu actor ca în filmul cu Mioveni. Nu vreau să pierd toate meciurile şi la cît sînt de coleric să mă mai bat şi cu lumea pe teren. Îmi pare rău pentru că de cînd am plecat, m-au sunat 7 jucători şi 4 preoţi din Iaşi. Sincer, am luat o hotărîre nehotărîtă. Oricît de matur mă consider, mă cam împiedic în gînduri. Cred că orice examen aş da acum, l-aş pica. Sînt în drum spre Arad, aşa că Florin Prunea trebuie să ştie că am plecat", a spus Ionuţ Popa.

UPDATE / Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a comentat vestea plecării lui Ionuţ Popa.


"Ionuţ Popa rămîne antrenorul CSMS Iaşi! El este sub contract cu noi. Am purtat mai multe discuţii cu el şi nu mi-a spus că îşi dă demisia. Nu putem vorbi de un alt antrenor, nici măcar de unul interimar, atîta timp cît noi avem antrenor. Nu ştiu dacă Ionuţ Popa o să revină. Deocamdată, noi ne gîndim doar la meciul cu Oţelul Galaţi", a spus Prunea pentru Mediafax.

------------

Ionuţ Popa, antrenorul celor de la CSMS Iaşi, a anuntat că îşi dă demisia, nemulţumit de faptul că a pierdut trei jucători într-o singură zi şi că are un lot extrem de slab.

Deşi au anunţat că vor încerca să-l convingă să se razgîndească, şefii clubului ieşean nu l-au chemat pe Popa la discuţii! Acesta a stat pe margine la antrenamentul de aseară, cînd şi-a luat rămas bun de la jucători.

Cu doar trei zile înaintea de începerea campionatului, Popa aflase că nu se va putea baza pe două din piesele de bază, Onofraş şi Gado, care au refuzat să îşi prelungească înţelegerile.

 


Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (29)
rauleacvlad
rauleacvlad  •  22 Iulie 2012, 14:14
Postat de thefisherking pe 22 Iulie 2012, 02:28

Da, dar un Porumboiu era mai bun decat un Nichita, nu?

Clar ca era mai bun Porumboiu a si vrut sa investeasca la Iasi dar a zis bine... nu pot sa vin cu banii mei la echipa si sa fiu angajat-ul lui Nichita. De asta zic ca investitori au mai fost la iasi mai multi decat sa scris in presa.O sa ne ducem in b cu durere in suflet o zic dar atata timp cat avem primaru asta inept care nu stie cum sa faca ca sa cumpere voturi, nu stiu zau ce sanse avem.

id45
id45  •  22 Iulie 2012, 10:43
Postat de xstream pe 21 Iulie 2012, 23:41

mai pe romaneste spus mi se rupe pla de ce a fost iasi ul si moldova in trecut :)

Sa dea Dumnezeu , ca vad ca esti incult tare frate , iar cu gramatica esti varza !!!

imperator
imperator  •  22 Iulie 2012, 05:14
Postat de xstream pe 21 Iulie 2012, 23:41

mai pe romaneste spus mi se rupe pla de ce a fost iasi ul si moldova in trecut :)

Si nouä de Tulcea ta plinä de stufäris ! :))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează