FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VOLUNTARI 1-2

Bergodi, în pericol după 5 meciuri fără victorie? Condiția pusă pentru nu risca să fie demis de la Rapid

Cristiano Bergodi // FOTO: Imago
Cristiano Bergodi // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 13:11 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 13:54

Rapid se află în criză. După o serie bună de meciuri, formația alb-vișinie a ajuns la 5 meciuri (4 în Superligă și unul în Cupă), fără victorie. Iar Basarab Panduru și Florin Răducioiu sunt de părere că antrenorul Cristiano Bergodi se află într-o poziție dificilă.

După Rapid – FC Voluntari 1-2, cei doi foști internaționali au analizat situația de la echipa alb-vișinie. Și sunt de părere că Rapid are nevoie urgentă de victorie în ultimele partide din 2023, cu Petrolul (15 decembrie) și Farul (20 decembrie) pentru ca Bergodi să nu fie în pericol de demitere.

„Tsoumou zici că-i de-o seamă cu mine, iar Soni, cu Daniel Niculae” » Ionel Ganea vede o problemă gravă la Rapid: „Nu e posibil să facă asta”
Rapid
„Tsoumou zici că-i de-o seamă cu mine, iar Soni, cu Daniel Niculae” » Ionel Ganea vede o problemă gravă la Rapid: „Nu e posibil să facă asta”

Cristiano Bergodi, în pericol?

„E clar că dacă ești la cinci meciuri fără victorie, evident că presiunea va fi foarte. Acum, Bergodi trebuie să găsească soluţii! Cât mai repede!

Trebuie să înceapă să câştige. Apele sunt destul de tulburi în acest club. Trebuie să găsească soluţii cât mai repede şi să înceapă să câştige pentru că altfel va fi foarte greu pentru Bergodi să continue”, a spus Răducioiu la PrimaSport.

Și Panduru crede că Bergodi are nevoie de cel puțin 4 puncte în următoarele două etape.

Totul depinde de următoarele rezultate. Dacă nu faci puncte... Cred că și 3 puncte sunt puține, chiar dacă meciurile sunt grele. Cred că îi trebuie 4 din 6. Altfel, nu prea îl văd bine”, a declarat Panduru la OrangeSport.

Nu îmi reproșez nimic. Caut mereu soluții. Dar nu e mereu ușor. Am creat o echipă. În afară de primele meciuri, când am căutat soluții, lucrurile mergeau foarte bine. Am mers bine acum, și cu alți jucători... Nu dau vina pe absențe, dar aveam o echipă-tip, bine închegată. Acum caut soluții, dar nu e ușor.

- Cristiano Bergodi

VIDEO Cristiano Bergodi: „Nu merit să mi ceară demisia”

Citește și: 

Mai mult decât o ironie. Explicații pentru gestul unic făcut de galeria Rapidului » De ce au cântat, de fapt, fanii „Viața mea o împart alături de Voluntari”

Alarmant! Capitolul la care Rapid suferă cel mai mult în acest sezon: Bergodi&Co. au dezamăgit crunt!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează