FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Niculae are încredere maximă într-un jucător de la Rapid: „Va fi cel mai bun din România, va ajunge și la națională”

Daniel Niculae // foto: Facebook @ FC Rapid 1923
Daniel Niculae // foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 18:25 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 19:15

Daniel Niculae (39 de ani), președintele lui Rapid București, consideră că Alexandru Ioniță (27) va fi „cel mai bun fotbalist din România în acest sezon”.

Revenit la Rapid în septembrie 2021, Alexandru Ioniță II va avea parte în 2022/2023 de primul sezon întreg după suspendarea din cazul de doping de la Astra.

Mijlocașul ofensiv a început noul sezon într-o notă bună, cu o pasă decisivă în victoria cu FCSB, 2-0, iar Daniel Niculae, președintele Rapidului, are încredere că performanțele lui Ioniță vor fi din ce în ce mai bune.

Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Laurențiu Reghecampf, după revenirea de excepție din Conference: „Still the best! Pe meserie dă lecții”
MESAJ
Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Laurențiu Reghecampf, după revenirea de excepție din Conference: „Still the best! Pe meserie dă lecții”

Daniel Niculae are încredere totală în Alexandru Ioniță: „Nu are cum să nu devină cel mai bun din România”

„Alex Ioniţă în acest sezon va fi un cu totul alt jucător. Cred şi îmi doresc să fie cel mai bun sezon din cariera sa, pentru că e un băiat de mare caracter, cu nişte calităţi care sunt, din păcate, pe cale de dispariţie în fotbalul românesc.

S-a întors acasă, e în marea familie a Rapidului şi nu are cum să nu devină cel mai bun fotbalist din România în acest sezon”, a afirmat Niculae la Orange Sport.

El crede că Ioniță va reveni și în circuitul echipei naționale de seniori, pentru care a jucat 11 minute în meci din octombrie 2017, 3-1 cu Kazakhstan:

„Dacă se va antrena cum a făcut-o şi sezonul trecut, şi în această perioadă înaintea începerii campionatului şi va continua pe această linie ascendentă, sunt ferm convins că va ajunge la echipa naţională”.

Evaluat la 1,5 milioane de euro în cel mai bun moment al carierei și cumpărat de CFR Cluj de la Astra cu un milion de euro în ianuarie 2018, Ioniță are o cotă de piață de 450.000 de euro în prezent.

Sezonul trecut a înscris 4 goluri și a pasat decisiv la alte 4 reușite în 22 de meciuri.

VIDEO » Totul despre CSU Craiova - Rapid, următorul meci al alb-vișiniilor

Mai multe știri despre Rapid: 

Rapid luptă cu alte două cluburi din România pentru semnătura unui atacant cu cifre excelente

FCSB - FCU Craiova a fost reprogramat! Modificări de ultim moment în programul etapei 3: s-a mutat și CSU Craiova - Rapid!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  30 Iulie 2022, 09:34

Ioniță un super talent! Multă baftă și sănătate Ioniță!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează