FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA 1-2

VIDEO + FOTO A căzut „Forțăreața” din Giulești » FCU Craiova rămâne invincibilă în fața Rapidului și se apropie de play-off! Clasamentul ACUM

FCU Craiova s-a impus pe terenul Rapidului, scor 2-1, și urcă pe locul 7 în SuperLigă. +18   FOTO
FCU Craiova s-a impus pe terenul Rapidului, scor 2-1, și urcă pe locul 7 în SuperLigă.

Articol de , , , - Publicat vineri, 10 februarie 2023 22:00 / Actualizat vineri, 10 februarie 2023 22:16

FCU Craiova s-a impus pe terenul Rapidului, scor 2-1, și urcă pe locul 7 în SuperLigă. 

Forțăreața din Giulești a căzut în al 13-lea meci al sezonului pe teren propriu. FCU Craiova și-a demonstrat încă o dată superioritatea în disputele directe. Cele două formații s-au înfruntat de 8 ori în actualele forme de organizare, trupa lui Mititelu fiind invincibilă.

Cum au răspuns giuleștenii scandărilor rasiste venite din galeria lui FCU Craiova: „A ajuns Mititelu să spele cu voi pe jos” » Toate mesajele afișate în Giulești
Rapid - FCU Craiova
Cum au răspuns giuleștenii scandărilor rasiste venite din galeria lui FCU Craiova: „A ajuns Mititelu să spele cu voi pe jos” » Toate mesajele afișate în Giulești

FCU Craiova, victorie în deplasarea cu Rapid

Toate planurile lui Mutu pentru meciul de astăzi au fost anulate în secunda 45, când Bauza a înscris cu o lovitură de cap. Gazdele nu s-au regăsit, Bauza și Bahassa le-au ascuns mingea, iar prima repriză s-a încheiat într-o notă de frustrare.

VIDEO CU FAZA. Bauza a marcat în poarta Rapidului cel mai rapid gol al sezonului în SuperLigă

Reușita de 2-0 a venit în minutul 57. Radu Negru a centrat perfect în zona punctului cu var. Bahassa a venit lansat și a șutat cu stângul, sub bara transversală.

Finalul a fost aprins de reușita spectaculoasă a lui Paul Iacob, un exterior, pe spate, din cădere.

Clasamentul din SuperLigă, după Rapid - FCU Craiova 1-2

Rapid rămân momentan pe locul 3, cu 45 de puncte, dar ratează șansa de a obține calificarea matematică în play-off. 

FCU Craiova câștigă al doilea meci consecutiv și urcă până pe 7, cu 30 de puncte. Are și un meci restant, cel cu Sepsi, pe care îl va pierde, cel mai probabil, la „masa verde”.

FINAL » Rapid - FCU Craiova 1-2

Rapid - FCU Craiova, echipele de start

RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Fl. Ștefan - Pănoiu, Crepulja, Al. Albu - Emmers, Dugandzic, Al. Ioniță II
REZERVE: Drăghia, Belu, Ignat, Kait, Sefer, A. Ciobanu, V. Costache, Luckassen, Bamgboye
ANTRENOR: Adrian Mutu

FCU CRAIOVA: I. Gurău - R. Negru, A. Duarte, Henriques, Huyghebaert - Vl. Achim, Dr. Albu - Baeten, Bauza, Bahassa - Chițu
REZERVE: R. Popa, Paramatti, Sidibe, Mascarenhas, G. Ganea, I. Zanfir, Van Durmen, Asamoah, Blănuță
ANTRENOR: Nicolo Napoli

Stadion: Superbet Arena - Giulești (Bucureşti)
Arbitru: Popa Cătălin (Piteşti) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), A2: Bîrdeş Romică (Piteşti) / Arbitru VAR: Costreie Sorin (Buftea), Arbitru AVAR: Avram Valentin (Bucureşti)

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Ioan Varga, amenințări directe pentru un fotbalist de la CFR Cluj: „Nu suntem proștii lui! Aveți un pic de răbdare, va plăti scump!”

S-au mișcat rapid! Enriko Papa, prezentat oficial în play-off-ul Ligii 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (172)
george.br
george.br  •  11 Februarie 2023, 17:20
Postat de grigs1981 pe 11 Februarie 2023, 14:44

Amice ironii de genul "te felicit"nu-si au rostul,poti mai mult...Patronul ala care spui ca face "prostii"care au privat echipa de un loc mai sus,spune-i pe nume,Mititelu,ca nu doare,a achizitionat jucatorii pe care ii lauzi,tot el plateste si banca tehnica aia"tare"care nu a castigat nimic,niciodata ,desi a fost de 8 ori(sigur ca Mutu nu are experienta lui-nici macar la pierderi!)!Si nu in ultimul rand ,Mititelu nu joaca,daca ai observat,deci nu are nici-o vina in multele meciuri slabe(mai multe ca ale Rapidului-drept dovada locul!)...Sigur,nu mi-as dori un patron ca el la RAPID,dar nici Sucu nu-i afacerist genial...daca vezi fotbalul ca afacere,acum cand campionatul e slab investesti pentru a castiga!Daca campionatul va reveni la o cota mai apreciata(n-as jura),ca sa castig va trebui sa investesti mai mult...Apropo,intr-o zi,Rapid va domina "Stiinta" si va castiga lejer,poate mai repede decat crezi,in play-off!

E normal sa speri ca Rapid va domina Stiinta. Nu degeaba se spune ca speranta moare ultima. :)) Pana una alta insa, realitatea este asta din prezent, care se tot "lungeste" de vreo 8 confruntari incoace. Mititelu are meritele lui incontestabile in revenirea echipei in prim-plan, insa are si talentul de a-si sabota realizarile cu erori, unele de neinteles. Nicolo este dupa umila mea parere(si nu numai a mea) cel mai bun antrenor din L1 in prezent. Mutu este departe, inca foarte departe de el. Apropo... a avut aseara (inca) o sansa de a lua notite de la profesor. Sper ca nu l-a impiedicat mandria sa o faca!

FCU1948__RM1902
FCU1948__RM1902  •  11 Februarie 2023, 16:03
Postat de Hcm27 pe 11 Februarie 2023, 08:04

Scuza-ma,dar ai gresit:peste tot acasă,nu mereu

Imi asum, in totalitate, greseala.. :)

John.Wick
John.Wick  •  11 Februarie 2023, 15:30
Postat de Catalynn..__ pe 11 Februarie 2023, 14:17

Bai Setilă, ca nu bei deloc apa am înțeles, dar chiar sa o iei de la prima ora, pe stomacul gol!? Cum cine vine patron la CSA!? Chiar nu știi!? Uite îți spun acum in exclusivitate: e unul dintre oamenii aia cu mulți bani din Sibiu, de care ziceai ca au scos formația din oras din foame, si i-a plătit datoriile! :-))) Știi tu, alea din cauza cărora are azi cu 9 puncte mai puțin. Asta e, norocul tău sa locuiești in acest Monte Carlo al României, unde 3 din 2 locuitori e zeci-milionar, practic FC Sibiu e un fel de PSG! :-)))

Da ai luat-o de dimineață*** cu seninătate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (172)
Comentează