FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BOTOȘANI 1-1

Mihai Iosif i-a dat răspunsul lui Gigi Becali: „Vorbesc doar cu cei de teapa mea” + ce i-a cerut lui Moș Crăciun :D

Mihai Iosif / foto: Raed Krishan +21   FOTO
Mihai Iosif / foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 decembrie 2021 23:14 / Actualizat duminica, 19 decembrie 2021 11:35

Mihai Iosif (47 de ani), tehnicianul celor de la Rapid, a prezentat concluziile sale după remiza obținută de giuleșteni pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 1-1.

Suspendat în urma meciului cu FCSB, Mihai Iosif nu a putut sta pe bancă la confruntarea cu FC Botoșani de sâmbătă seara. Tehnicianul a urmărit meciul dintr-o lojă a Arenei Naționale, acolo unde s-a comportat exact ca un leu în cușcă. La finalul meciului, antrenorul a comentat cele întâmplate în partida cu moldovenii.

Ce bijuterie! Execuția splendidă care a deblocat partida Rapid - FC Botoșani
RAPID - FC BOTOȘANI
Ce bijuterie! Execuția splendidă care a deblocat partida Rapid - FC Botoșani

Mihai Iosif: „Pentru mine, locul ocupat e ceva fantastic, extraordinar”

„Simt sentimente amestecate. În condițiile date, având în vedere jucătorii pe care i-am avut la dispoziție, cred că e un rezultat echitabil. Am debutat șase copii și sunt fericit pentru ei. Nu am dat indicații din tribună, m-am mai uitat pe telefon, dar atâta tot. 

Băieții au dat dovadă de mare tărie de caracter, mă bucur că am luat un punct. La noi, importantă e echipa, nu iese în evidență un singur jucător, ci toți. Pentru mine, locul ocupat e ceva fantastic, extraordinar. Mă bucur că sunt aici

Nu intrăm în cancanuri și discuții și așteptăm să avem rezultate și mai bune. Sper că Moș Crăciun va aduce 4-5 jucători, ca să echilibrăm puțin lotul, i-am trimis deja scrisoarea. În rest, îmi mai doresc sănătate și dragoste. Sărbători fericite tuturor și fiți mai buni!”, a transmis Mihai Iosif, la finalul partidei cu FC Botoșani, la microfonul Look Sport. 

Mihai Iosif: „Tragem cu dinții să intrăm în play-off”

Tehnicianul alb-vișiniilor a vorbit apoi despre planurile echipei din 2022: „Obiectivul e același, salvarea de la retrogradare, dar tragem cu dinții să intrăm în play-off. Trebuie să facem totul pas cu pas, cu capul limpede, și să mergem înainte”.

Mihai Iosif nu a intrat în jocul lui Gigi Becali: „Vorbesc doar cu cei de teapa mea”

Întrebat și despre reacția surprinzătoare a lui Gigi Becali, cel care a spus că nu o vrea pe Rapid în play-off, Mihai Iosif a oferit un răspuns scurt:

„Eu nu vorbesc despre ce a zis Gigi Becali. Eu vorbesc cu cei de teapa mea, cu antrenorii”. 

FOTO Imagini spectaculoase din partida Rapid - FC Botoșani 1-1

Rapid - FC Botoșani / FOTO: Raed Krishan (GSP)
Rapid - FC Botoșani / FOTO: Raed Krishan (GSP)
Rapid - FC Botoșani / FOTO: Raed Krishan (GSP)
Rapid - FC Botoșani / FOTO: Raed Krishan (GSP)
Rapid - FC Botoșani / FOTO: Raed Krishan (GSP)
+17 FOTO

Clasamentul actualizat din Liga 1

Citește și alte știri de actualitate: 

Rapid și FC Botoșani, egal spectaculos pe Arena Națională » Clasamentul actualizat din Liga 1

FOTO Marius Croitoru va fi suspendat dintr-un motiv rar întâlnit » Antrenorul lui FC Botoșani, „băiatul rău” din Liga 1

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (20)
ucluj2011
ucluj2011  •  19 Decembrie 2021, 21:43
Postat de orlick pe 19 Decembrie 2021, 00:06

Pai el e antrenor? Are vreo atestare?

Are cea mai importantă atestare: REZULTATELE , care sunt cu mult peste cele ale multor alți antrenori cu patalama și pretenții de antrenori "atestați". Respect Miță Iosif , ai reușit ceea ce nu ar fi reușit poate nici un alt așa zis antrenor cu diplome peste diplome (de antrenor)!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  19 Decembrie 2021, 21:36
Postat de Radulescu Horatiu pe 19 Decembrie 2021, 11:37

3000 la ultimul meci sunt cam puțini suporteri.

Rapidul este de departe cea mai iubită echipă (iubire necondiționată) cu cei mai constanți , mai atașați de culorile clubului și mai fanatici suporteri , unici în România!!!... și cu o galerie fără egal , ceea ce cu toții știm. În privința celor "numai" 3-4 mii de suporteri prezenți la meciurile cu FC Argeș sau Botoșani , problema se pune altfel: Având în vedere circumstanțele (echipa cu care joacă , temperatura de afară , faptul că aproape că ȘTIAI că vei pierde cu acel lot de jucători decimat și înjumătățit... CoVid-ul firește...) , la ORICARE din celelalte echipe din Campionat , nu ar fi fost prezenți nici jumătate din fanii pe care ia avut Rapidul , și mă refer la echipele cu suporteri precum FCSB , Dinamo , Craiova , UTA... că dacă vorbim de majoritatea celorlalte echipe , ăia nici în PlayOff LA MECIURI CU MIZĂ nu au nici măcar 1.000 de spectatori. Și MAI IMPORTANT decât asta , este faptul că spre deosebire de ORICARE ALTĂ echipă de la noi , la Rapid indiferent că sunt 30 sau 25 sau 15 sau 10 sau 5 sau 3 mii de fani , spectacolul și ATMOSFERA NEEGALATĂ este ASIGURATĂ!!! Dar asta o știm TOȚII... DE CÂND E LUMEA!!!

1ianuarie
1ianuarie  •  19 Decembrie 2021, 15:10
Postat de paolo15 pe 19 Decembrie 2021, 14:37

N-aveti si licee in Chitila-Grant-Basarab-Grivita?

Bănuiesc că trăiești pe lună…

Vezi toate comentariile (20)
Comentează