FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASTRA, AZI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Rapid renunţă la Gauracs

Edgars Gauracs, Gauracs, Rapid
Edgars Gauracs, Gauracs, Rapid

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Letonul nu a reuşit să impresioneze în Grant, iar giuleştenii nu mai vor să-l transfere definitiv la vară

Adus ca mare talent la Rapid, Edgars Gauracs (22 de ani) are toate şansele să se întoarcă la finalul campionatului la Ventspils. Atacantul leton a evoluat doar 30 de minute în acest retur, la meciul cu Unirea Urziceni (1-1), cînd nu a izbutit să-şi creeze nici o ocazie clară de gol. Pentru a-l împrumuta pe Gauracs pînă la vară, alb-vişiniii au fost nevoiţi să scoată din buzunar 50.000 de euro. Dacă vor să-l transfere definitiv, trebuie să mai achite în iunie încă 450.000 de euro, însă Copos nu agreează ideea.

Un argument că internaţionalul de tineret nu intră în planurile de viitor ale rapidiştilor e faptul că şefii din Grant au demarat deja căutările pentru un alt atacant. "În vară vom transfera un vîrf de mare valoare. Deja avem pe cineva în vederile noastre", a spus Ion Taban, preşedintele CA Rapid.

"Singura şansă a lui Gauracs ar fi să «rupă norii» în etapele care au mai rămas, să marcheze cît mai des"
OFICIAL RAPID

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  18 Martie 2010, 15:39

"Singura şansă a lui Gauracs ar fi să «rupă norii» în etapele care au mai rămas, să marcheze cît mai des" OFICIAL RAPID Suna a articol inventat....

 •  18 Martie 2010, 14:46

daca batem azi, urcam pe primul loc si nu ne permitem experimente. cu ionita (si alti 3-4 jucatori) incepe echipa, nu are rost sa facem GAURAcs in atac.

mihaisan1
mihaisan1  •  18 Martie 2010, 11:01

o sa regrete sigur daca il dau,va rupe nori sigur,in alta parte

Vezi toate comentariile (10)
Comentează