FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI, VINERI, 20:20, ANTENA 1, GSP TV ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Ratează Steaua? » N'Doye s-a accidentat şi ar putea rata derby-ul de vineri

Articol de - Publicat marti, 17 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 aprilie 2012 22:49

Închizătorul vasluienilor, Ousmane N'Doye, s-a accidentat în partida cu Mioveni (3-0) şi riscă să nu poată evolua în derby-ul cu Steaua


Ousmane N'Doye (34 de ani), care s-a dovedit o piesă importantă în sistemul gîndit de antrenorul Inacio în acest retur, este în pericol să rateze deplasarea din Ghencea, programată vineri. Senegalezul s-a întins prea tare la un duel de joc, în minutul 22, şi a simţit dureri la coapsa dreaptă. Acesta a cerut imediat să fie schimbat, în locul său intrînd Raul Costin. Membrii staff-ului medical au crezut în prima fază că este vorba de o întindere, însă Ousmane va efectua investigaţii suplimentare, el fiind suspect de ruptură musculară.

Dacă se va dovedi că mijlocaşul are ruptură, acesta va lipsi minimum o lună de zile, însă dacă verdictul va fi cel fericit şi este vorba de o simplă întindere, are şanse mari de a fi titular cu Steaua.

"Au fost probleme în joc şi sper să fie remediate pînă la meciul cu Steaua. Aş vrea să avem tot timpul ceva de remediat, dar să fie 3-0 pentru noi."
Adrian Porumboiu, finanţator Vaslui

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
cj1960i
cj1960i  •  17 Aprilie 2012, 12:06

cat ia de la prietenul sau ca sa nu joace?

mgexpert
mgexpert  •  17 Aprilie 2012, 10:53

..N'Doye e o piesă importantă în sistemul gîndit de.. Hizo, care'a insistat să fie adus în iarnă..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează