FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 4-1

Ratează tot turul! » Ciprian Deac a primit un verdict preliminar catastrofal!

Deac a părăsit terenul în lacrimi
Deac a părăsit terenul în lacrimi

Articol de - Publicat luni, 15 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 septembrie 2014 11:43

Ciprian Deac s-a accidentat în meciul cu Astra, iar verdictul preliminar este catastrofal. Astăzi va efectua un RMN pentru un diagnostic final.

În minutul 50 al partidei, Ciprian Deac a intrat într-un duel la minge contra grecului Pliatsikas, de la Astra. Deşi între cei doi nu pare să fi fost contact, mijlocaşul clujenilor a căzut la pămînt ţinîndu-se de genunchi şi a fost înlocuit.

Acesta s-a lovit la ligamentul colateral extern, accidentare pe care a mai suferit-o şi în urmă cu patru sezoane! Fiind o recidivă, ardelenii se gîndesc la ce e mai rău înainte de examenul RMN pe care Ciprian îl va efectua astăzi.

Medicii nu sînt deloc încrezători, iar la prima vedere accidentarea pare foarte gravă, iar dacă diagnosticul se va confirma astăzi, atunci Deac va rata întregul tur de campionat.

"Ne rugăm să nu fie vorba de o leziune a ligamentului, însă la prima vedere veştile nu sînt foarte bune. Sperăm din tot sufletul ca diagnosticul să fie cel mai bun posibil, dar vom vedea după RMN. Accidentarea a venit într-un moment în care Ciprian juca foarte bine şi echipa avea rezultate", a declarat antrenorul Vasile Miriuţă.

Mijlocaşul de 28 de ani a marcat de două ori în acest campionat şi a reuşit şi patru pase de gol, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei clujene, care a strîns 16 puncte în 7 meciuri de Liga 1.

700.000 de euro a plătit CFR Cluj celor de la Schalke, în 2012, pentru transferul lui Deac

"Sîntem mîhniţi, pare să fie o recidivă a accidentării ligamentului la care a mai avut probleme. Dacă va fi aşa, probabil că va rata tot turul. Totuşi, sperăm să nu fie atît de grav" (Vasile Miriuţă, antrenor CFR Cluj)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
daniaania
daniaania  •  17 Septembrie 2014, 14:55

Ciprian, te asteptam cat mai repede pe teren esti un jucator de care avem nevoie. HAI CFR

afc13
afc13  •  15 Septembrie 2014, 23:06
Postat de galeriakvsc pe 15 Septembrie 2014, 10:14

OPRITI MAFIA MAGHIARA IN FOTBAL MANA IN MANA CU BASESCU Cati bani au platiti Blattistii din Gruia lui Basescu pt ca fostul consilier prezidential sa ordone arbitrilor sa fure pt CeFuRa la Ploiesti cu Petrolul si cu Astra? CeFuRa este ajutata pe fata de catre Burleanu ca pe vremea cand au furat trofee ajutati de arbitri. La Ploiesti, Colţescu Orbuleţ Mircea Mitruti Daniel (Craiova); Popa Cătălin trebuiau sa joace in echipament visiniu. Istvan Kovacs la meciul cu astra trebuia sa poarte un tricou cu doua fete: una cu CeFuRa Cluj si spatele in culorile Ungariei.

Desteptule! Sa-ti amintesc ca utilizarea semnelor nationale reprezentante, steme, steaguri fara motiv sau si mai rau ca motiv de denigrare, batjocora este caz penal? Si pt asta nu este nevoie ca cineva sa te denunte, prost ce esti, ci autoritatile sunt obligate sa se autosesizeze si sa depisteze si sa elimine sursa acestor cazuri. In consecinta poti sa te astepti la qestii interesante in viata ta!!! Pe de alta parte sa nu crezi, ca nu vei fi de gasit, pt ca ai folosit nume si profil fals. Daca cineva vrea sa afle (vor fi obligati!!!) de IP-ul tau, adresa etc, asta se face in cca 2 minute!!! Autoritatile abilitate deja si stiu cine esti. Fii sigur de asta! Succese!!!

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Septembrie 2014, 22:25

Premeditare..asta a fost ..rusine ma gozeri de mitici. *Tintele* lui ala cum ii zice * antrenorul* au fost Deac si Tade.Cu primul i-a reusit.Cu solidul Tade mai greu.Imi amintesc de prima accidentare a lui Deac ....piedica intentionata p la spate a lui Sanmartean.Criminalul a ajuns la Nationala ,Deaca a ratat un sezon . Inca odata RUSINE! V-a fost tare frica de Deac este?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează