FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Războiul Steaua - MApN naşte dispute între legendele Stelei » "E normal să ceară bani" vs. "Dacă vor bani, le dau eu"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 decembrie 2014 12:16

După ce Gigi Becali a pierdut marca Steaua, echipa din Ghencea a jucat la meciul cu CSMS Iaşi, 1-0, fără emblemă pe echipament şi pe tabela de marcaj, iar Ilie Năstase dă vina pe cei din MApN pentru această situaţie.

"Am înţeles că armata vrea să ia bani de la Steaua. Vor să facă rost de bani pentru restul ramurilor sportive. Dacă vor bani, le dau şi eu. Ministerul nu are bani să ţină o echipă de fotbal. Sînt sigur că se va ajunge la o înţelegere, pentru că nu are nimeni de cîştigat din acest conflict. Nu pot exista două echipe Steaua.

Sînt mulţi care vor răul Stelei, dar să nu îşi facă griji. Steaua va continua să existe. Aşa a fost acum situaţia să joace fără emblemă, dar se va rezolva.

Sigur au fost afectaţi şi jucătorii. Nu era o problemă dacă pierdeau meciul, din Liga 1. Mai important este să fie concentraţi la meciul de Europa League", a declarat Ilie Năstase la televiziunea sportro.

"Trebuie să se ajungă la o înţelegere. Nu pot exista două cluburi, iar Steaua nu îşi poate schimba numele, pentru că este un club de tradiţie. Aşa ne cunoaşte lumea în Europa. E normal ca armata să ceară bani, pentru că este clubul lor", a declarat Mihai Stoichiţă.

"Sînt prea multe probleme în fotbalul românesc, ca să mai apară una şi din partea armatei. Sînt sigur că se va ajunge la o înţelegere. Cei de la MApN vor bani şi se va ajunge la un acord", a declarat Gabi Balint.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (42)
cipet
cipet  •  09 Decembrie 2014, 18:15

intre "steaua sus rasare" si "sculati gazde nu dormiti" este normal ca steaua sa ramana totusi steaua, gigi trebuie sa plateasca ce are de platit daca nu a cascat ochii cand a preluat echipa si cu asta gata.

gicapuia
gicapuia  •  08 Decembrie 2014, 19:16

@qpax De ce daca a fost intocmit un act legal de preluare a patrimoniului clubului Steaut ( cu active si pasive) nu au fost mentionate palamaresul, emblema si numele Stelei Chiar asa de prosti sa fi fost avocatii aia care au lucrat la acte? La fel de prosti ca aia care au lucrat la actele de la schimbul de terenuri. Ba frate dar numai prosti in tara asta. Prosti tare!!! Numele de Hrebengiuc iti spune ceva ? Are vreo legatura cu preluarea Stelei de catre Becali?! E drept nu se compara Clubul de Fotbal steaua cu 49000 de hectare de padure?! De ce nu te duci sa renovezi una din casele in paragina lasate de izbeliste prin Bucuresti si sa o inchiriezi dupa aia? Fara acte! IA LUMINEAZA

gicapuia
gicapuia  •  08 Decembrie 2014, 18:59
Postat de qpax pe 08 Decembrie 2014, 18:08

Becali nu a pus mana pe nimic ... la momentul respectiv Steaua era practic in faliment, pasivele, depaseau cu mult activele societatii ... neoficial Becali deja finanta clubul inca din 2001, fara sa aibe nici o calitate oficiala in club pana in 2003. In forma aceea de organizare, cu capital public (oficial ... desi mapn-ul nu dadea bani, se foloseau finantatori privati) Steaua nu mapn putea primi nici licenta interna nici cea europena. Deci Becali nu a luat nimic de la mapn-ul ... mapn-ul a pierdut clubul, in fata capitalismului, al cerinteleor UEFA si UE, pentru a privatiza gaurile negree de la buget. Becali a fost singurul care s-a angajat sa faca acest lucru si a pus banii p e masa.......

O fi asa cum spui tu! Poate ca pasivele depaseau activele. Le-a evaluat cineva la pretul de piata la vremea aceea?! Ce suflet mare Gigi, "neoficial finanta clubul". NEOFICIAL IMPRUMUTA CLUBUL. Asa cum a facut-o si cind era proprietar ca dupa aia cind oficial nu mai era nici macar patron putea sa-l imprumute. "Becali nu a pus mina pe nimic..." . Ti-ai pus vreodata intrebarea citi bani face brandul Steaua!? Cu tot palmaresul si imaginea sa? Daca era asa suflet darnic de ce nu a finanatat/cunparat Dacia Mioveni sau nu stiu ce mama dracului echipa prapadita de la vremea aia. Daca a pus banii pe masa sa salveze Steaua (marinimos nevoie mare) de ce nu s-a invrednict sa f

Vezi toate comentariile (42)
Comentează