FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - RAPID 3-0

Răzvan Lucescu şochează după meciul cu Pandurii: "Mă aşteptam să pierdem"

Răzvan Lucescu a asistat neputincios
la prăbușirea echipei sale și la marșul triumfal al oltenilor
Răzvan Lucescu a asistat neputincios la prăbușirea echipei sale și la marșul triumfal al oltenilor

Articol de - Publicat duminica, 27 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2011 09:35

Răzvan Lucescu spune că eşecul de ieri nu e o surpriză, dar scorul şi, mai ales, jocul arătat de elevii săi îl îngrijorează


- Domnule Lucescu, aveţi vreo explicaţie pentru această înfrîngere usturătoare?
- E o victorie indiscutabilă a celor de la Tîrgu Jiu. Gorjenii au meritat să cîştige, au avut o atitudine corectă, o agresivitate pozitivă. După golul din minutul 20 au gestionat perfect situaţia, în timp ce noi am fost în cădere liberă. Oricît de ciudat ar părea, scorul de 3-0 e corect!

- Totuşi, nu e un eşec dureros pentru o candidată la titlu?
- Ba da, dar s-a ajuns aici pentru că ei au prins o zi extraordinară, iar noi una foarte, foarte proastă. Lor le-a ieşit totul, nouă nimic!

- Sînteţi supărat pe jucători?
- O să am o discuţie foarte serioasă cu tot grupul. Mă îngrijorează atitudinea lor. Nu-mi pot explica această oboseală mentală. Ne-a lipsit spiritul de luptă.

- Adică exact ce remarcaţi după victoria cu Gaz Metan...
- Da, medieşenii ne-au dat atunci un semnal de alarmă, dar nu am ştiut să-l interpretăm. Etapa trecută ne-a salvat unitatea grupului şi modul în care fiecare fotbalist s-a dăruit. E dureros, pentru că această înfrîngere ne trage înapoi, însă pe de altă parte era aşteptată. Să nu uităm că Rapidul nu mai pierduse din etapa a doua!

- A fost penalty la primul gol?
- Nu contează arbitrajul după un meci precum acesta. Nu pot să spun dacă a fost sau nu, dar eu accept greşelile. Aşa se întîmplă, cîteodată eşti avantajat, altă dată dezavantajat.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!

CIFRELE MECIULUI
Pandurii   -  Rapid
6    ocazii    1
56%    posesie    44%
13    şuturi la poartă    13
6    şuturi la poartă    3

"Secretele noastre sînt respectul reciproc şi buna dispoziţie! Rezultatul e corect, îmi felicit elevii pentru modul în care s-au dăruit pe teren. Sînt unii dintre ei care m-au impresionat"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

"Am făcut cel mai bun meci din acest sezon. E ceva să baţi Rapidul cu 3-0, nu?! E o echipă bună, dar din cauza noastră a fost de nerecunoscut. Locul nostru e mai sus de poziţia a patra. Mi-ar plăcea să lucrez cu Grigoraş la Steaua!"
Vlad Chiricheş, fundaş Pandurii

"Pandurii a fost echipa mai bună! Asta e mentalitate de învingător izvorîtă din sărăcie. Felicitări gorjenilor!"
George Copos, patron Rapid

"Puteam să pierdem şi mai rău, n-avem nici o scuză! Am fost dominaţi la toate capitolele. După jocul pe care l-au arătat, Pandurii au meritat victoria, categoric!"
Dani Coman, portar Rapid

Herea ia vacanţă?
În minutul 58, Ovidiu Herea a fost nevoit să părăsească terenul accidentat. Mijlocaşul s-a lovit la genunchi, iar medicii se tem să nu fie vorba de o entorsă, situaţie în care "decarul" Rapidului nu ar mai putea evolua în acest an. Mijlocaşul va efectua mîine un control medical amănunţit pentru a vedea cît de grav este. Pe postul său, Răzvan îi mai are la dispoziţie pe Iulian Apostol şi pe Nicolae Grigore.

"Abonat" la tribună!
Pentru a treia oară în acest sezon, Răzvan Lucescu a fost trimis de arbitru în tribune. Antrenorul Rapidului a prostestat în repetate rînduri, ultima oară la accidentarea lui Herea. Tehnicianul a cerut la faza respectivă fault, deşi reluările TV au demonstrat că nu a fost vorba de aşa ceva. În precedentele 14 etape, Răzvan a mai fost eliminat în Ştefan cel Mare, cu Dinamo, şi la Piatra-Neamţ, cu Ceahlăul.

inbox
- La partida de ieri au asistat şi aproximativ 100 de fani ai Universitaţii Craiova, care au afişat un banner: "Prezenţi pentru Craiova, Ştiinţa trebuie să renască".
- Cel mai bun fotbalist de pe teren, Paul Batin, a fost schimbat în minutul 79, după ce a acuzat o accidentare la gleznă. Atacantul Pandurilor a fost călcat de Marcos Antonio, fără intenţie, iar arbitrul nu a dictat nici măcar fault.
- Constantin Zotta a debutat cu ghinion la Rapid. Noul preşedinte executiv al giuleştenilor a stat ieri pe bancă, pentru prima oară de la numirea sa în funcţie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
pancone51
pancone51  •  27 Noiembrie 2011, 18:45

many_stelemeaua , daca serviciul tau este sa cumperi fier vechi ,tigane, du-te in ghe ncea ,acolo se vinde bine si cheama-ti si prieteni

oldrap
oldrap  •  27 Noiembrie 2011, 16:16
Postat de many_steaua pe 27 Noiembrie 2011, 11:01

Când era la Națională nu mai puteați după el și vedeați numai conspirații anti Băiatul lui Tata. Sumudica este cu 3 clase peste el.

@walter si @many_steaua (adica "MANAR=la/bar) Nu ma intereseaza ce debiteaza bietele voastre capatani de oi. Atat va duce mintea asa postati, ca pros/tii. Mai bine vedeti-va de stana voastra mai ra-ha-ti sta/li/nisti, adevarati tzigani ai fotbalului Romanesc! Puteti sa-mi raspundeti ce va taie "inteligentele" voastre de kkt. VA IGNOR! Sunteti de nebagat in seama! Niste NULITATI!

kily
kily  •  27 Noiembrie 2011, 13:00

Penalty clar la Marcos Antoniu. Ezequias, depasit complet. Oros nu a fost in stare sa faca o deposedare sau o recuperare in aparare. Duarte trebuia eliminat de 3 ori. Deac, haotic in tot ce face pe teren. Herea si Pancu, niste figuranti. Grigore, un jucator lipsit de luciditate si clarviziune, alearga ca bezmeticul. Alexa este un rupator de oase si atat. Surdu a ramas doar finul Puradelului in teren, iar Casio doar ciubucul lui Vama... Texeira singurul fotbalist cu har si minte limpede, iar Coman sigur pe el desi a fost lasat singur cu adversarii. Cu doua flori nu faci nici o branza nici, nici acum nici la primavara. Sa afirmi ca Rapid are sanse la titlu este o ineptie.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează