FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Răzvan Zăvăleanu, luat tare la GSP Live: „Ați avut acest rol în destabilizarea celor de la Gaz Metan?” » Cum a răspuns oficialul lui Dinamo

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo
Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2022 10:44 / Actualizat marti, 01 martie 2022 11:49

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a negat cu vehemență că ar fi fost implicat în depunerea memoriului de către Ronaldo Deaconu, fostul jucător de la Gaz Metan, care a dus la prima depunctare a echipei din Mediaș.

Într-o intervenție la GSP Live, Răzvan Zăvăleanu a fost chestionat de moderatorul Costin Ștucan pe seama unui subiect delicat.

„Umblă o rumoare, că și din cauza dumneavoastră s-ar fi reușit destabilizarea Gazului, că ați fi prieten cu avocata care l-a sfătuit pe Ronaldo Deaconu să-și depună memoriu”, a spus jurnalistul GSP.

Wow! Ce a făcut Marius Croitoru, când a auzit că Becali îl vrea la FCSB: „A venit să semnăm de urgență. E mai al dracului decât Edi Iordănescu!”
FC BOTOȘANI
Wow! Ce a făcut Marius Croitoru, când a auzit că Becali îl vrea la FCSB: „A venit să semnăm de urgență. E mai al dracului decât Edi Iordănescu!”

Răzvan Zăvăleanu: „Prostii scornite de minți bolnave! Habar n-aveam de litigiul lui Deaconu”

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar la Dinamo, club care a profitat de pe urma „rănilor” echipei din Mediaș, a negat vehement scenariul avansat de moderatorul emisiunii.

„Le calific drept niște prostii scornite de niște minți bolnave. Este adevărat că o cunosc pe doamna avocat, având în vedere că am avut niște confruntări puternice atât la CFR, cât și la ASA Tg. Mureș, unde a reprezentat numeroși jucători împotriva cluburilor.

Ar fi foarte mult spus că am avea o prietenie care ne-ar permite astfel de discuții. Pe de altă parte, încerc întotdeauna să rezolv lucrurile într-o limită a moralității și a legalității, în niciun caz ceea ce se vorbește acum nu poate fi adevărat.

Habar n-aveam de Ronaldo Deaconu și de litigiul lui cu Gaz Metan, puțin mă interesa. Din punctul nostru de vedere, important era și atunci, dar este și acum ca Dinamo să se salveze în primul rând sportiv.

Oricum, cred că datoriile enorme ale Gazului duceau într-un moment sau altul la o astfel de stare. Nu Ronaldo Deaconu a fost motorul, ci doar un element la ceea ce s-a întâmplat”, susține Zăvăleanu.

Dinamo a profitat de depunctările împotriva Gaz Metan

În total, Comisiile din cadrul FRF i-au „topit” Gazului 10 puncte dintre cele adunate în acest sezon. Prima depunctare, de două puncte, a venit pe 11 februarie și a fost cauzată de datoriile clubului față de Ronaldo Deaconu. A doua, mult mai consistentă, de 8 puncte, a fost dictată pe 23 februarie și a venit în urma datoriilor față de Mihai Teja, fostul antrenor al echipei, și colaboratorii săi.

Echipa din Mediaș a rămas cu un total de 14 puncte și a căzut sub Dinamo, pe locul 15, direct retrogradabil. Așadar, Dinamo a profitat direct de greutățile din calea echipei sibiene.

Mai multe știri din Liga 1: 

Îl deturnează Becali pe Poenaru? Antrenorul dorit de patronul de la FCSB are un precontract cu alt club din Liga 1!

Galeria Rapidului, asmuțită împotriva lui Niculae și Iosif: „Înjurați-i, dacă nu conducem!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (21)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  02 Martie 2022, 18:24

Nu a avut rol ci... sarcina!

318812238881711
Marco Marco Popa  •  01 Martie 2022, 15:21

de cate ori citesc articole gsp, se contureaza ideea ca de fapt, la aceasta *** *** *** ***... in ultimii 2 ani, stacheta a sczut la nivelul parchetului, o singura echipa e proslavita zilnic, *** si ciobanasii ei, ceilalti sunt faultati non stop; ar trebui schimbat numele, ceva gen ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103538191253799
Paco Raceanu  •  01 Martie 2022, 14:16
Postat de paolo19 pe 01 Martie 2022, 13:43

Când începe fc coaforu' sa se antreneze pentru sampion lig!

Adica ramai asa nescolit si incult pt totdeauna? Absurda decizie!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează