FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI

Reacția lui Stoican după suspendările drastice primite de Cioinac și Trică: "Nu meritau asemenea pedepse, de asta sunt trist"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 17:48

Flavius Stoican, antrenorul lui CSM Poli Iași, a comentat suspendările drastice primite de Ionuț Cioinac și secundul Eugen Trică după gesturile din meciul cu Dinamo de sâmbătă, 1-2. 

"Sunt decizii pe care le respectăm. Nu ştiu dacă Cioinac şi Trică meritau asemenea pedepse, dar asta e. Ce să facem, mergem mai departe tot timpul. Eu sunt atent de unde pleacă greşelile oamenilor.

Şi noi, ca şi club, avem de suferit. Dar dezamagirea e că nu îl am foarte mult timp pe Cioinac. E un jucător important pentru mine, foarte util pentru echipa noastră. De aia sunt un pic trist, dar găsim soluţii", a declarat Flavius Stoican, potrivit TV Telekom Sport.

Cioinac a fost eliminat în timpul meciului de Sebastian Colțescu, pentru proteste și injurii adresate arbitrului, iar la finalul partidei jucătorul a făcut și o serie de declarații jignitoare legate de tentativele de sinucidere ale centralului (detalii AICI). Pentru acestea, Cioinac a primit o suspendare de 4 etape și o amendă de 5.000 de lei.

Eliminat la finalul meciului de Colțescu pentru că a părăsit banca tehnică înainte de fluierul său, secundul Eugen Trică a fost și el sancționat cu 3 etape de suspendare și 4.000 de lei amendă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  29 Noiembrie 2017, 07:58

TU ESTI VINOVATUL NR.1 TU AI DAT TONUL PROTESTELOR ANTRENORII DE GENERATIA TA FACETI URAT PE TUSA SARITI LA GATUL ARBITRILOR CHIAR SI PENTRU UN HAUT SUSPENDAREA AR TREBUII SA AVETI VOIE AN INCINTA STADIOANELOR SI FARA CAMERE PE VOI

catalin_cj
catalin_cj  •  28 Noiembrie 2017, 23:14

Trica trebuia suspendat 6 luni. Nu e normal ca un oficial al unei echipe sa intre in teren când vrea el și sa nu ii pese de faptul că cele două echipe jucau în acel moment. Echipa Iașului este o echipa de doi bani din punct de vedere al sportivitatii.

900cris
900cris  •  28 Noiembrie 2017, 20:57

*** de coltescu cate etape sta ? a stricat mai multe meciuri in liga I . sau *** *** se premiaza . *** lpfsi frf.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează