FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Reacţia Oţelului după decizia suspendării de 6 etape a lui Altama Sanaa: "Trebuia să-i dea şi 2-3 ani de închisoare!"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 martie 2015 13:32

Conducerea clubului Oţelul Galaţi se arată indignată de decizia de suspendare pentru şase etape primită de jucătorul Altama Sanaa, după meciul cu FC Braşov. 
În minutul 82 al partidei, într-un duel pentru balon, fotbalistul gălăţean şi-a lovit involuntar adversarul şi a primit direct cartonaş roşu de la arbitrul Colţescu. În urma judecării, Altama Sanaa a primit o suspendare de şase etape şi o penalitate de 8.000 de lei!

"Este o decizie exagerată, ca să nu spunem aberantă. Am revăzut faza de zeci de ori. Aflat cu spatele la adversar, Sanaa sare şi, în săritură, îl loveşte pe braşovean fără să îl vadă. Colţescu a vrut să arate cartonaş galben, dar văzînd sînge a dictat direct eliminare.

Pînă aici e OK, pentru că şi imprudenţa se plăteşte. Dar, se pare că noi, Oţelul, a trebuit să devenim un cobai pe care se fac experimente şi ni se dă cu regulamentul în cap. Adică suspendare de şase etape! Gestul lui Sanaa a fost încadrat în articolul 63.1b + 63.2.4a, «comportare violentă» şi «lovirea cu palma, cotul, braţul, pumnul, capul, piciorul ori călcarea adversarului: suspendare de la 2 la 6 jocuri dacă nu au produs vătămare fizică».

De ce şase etape şi nu două, sau trei pentru jucătorul nostru în condiţiile în care nu a existat intenţie de lovire? De ce doar două etape pentru Florin Acsinte, de la Botoşani încadrat în acelaşi articol din regulament? Cum se împarte dreptatea în cazuri similare?

Păi, în contextul acesta lui Sanaa trebuia să-i dea şi 2-3 ani de închisoare pentru că, se pare, că reprezintă un pericol public! Şi apropo de lovitura «criminală» a lui Sanaa, după ce a primit îngrijiri medicale, jucătorul braşovean a vrut să revină pe teren, dar fusese schimbat”, a precizat Lucian Ionescu, directorul de imagine al echipei Oţelul Galaţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
manty_one
manty_one  •  13 Martie 2015, 12:46

comisii de rahhh@t,daca ar fi fost Muresan de la Tg Mures sigur nu ar fi primit nicio etapa...Rusescu stie cel mai bine,doar a ramas cu urme pe fata...nu se stie cand va scapa de acea masca de protectie si daca va mai reveni vreodata la forma avuta inainte...acea masca il incomodeaza,ceea ce e normal ptr ca raza lui vizuala e f redusa!!

ertyuiop
ertyuiop  •  12 Martie 2015, 17:57

Ca intotdeauna comisiile dau verdicte conform echipelor.....puteti sa-i dati si 100 de etape, chiar nu conteaza!

ana_neculaies
ana_neculaies  •  12 Martie 2015, 14:07

:))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează