FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Reacţiile achitaţilor » Copos: "Justiţia nu se face în mass-media"

Ioan Becali
Ioan Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 15:34

Achitat în ”Dosarul transferurilor”, ca şi restul inculpaţilor, Ioan Becali se aşteaptă ca procesul să continue în alte instanţe


Toţi inculpaţii din "Dosarul transferurilor" au fost achitaţi, dar ei cred că va urma un recurs al procurorilor. Ioan Becali e convins că restul instanţelor vor confirma verdictul dat astăzi.

"Este un dosar de paradă. Procurorii vor să arate că muncesc, că au făcut o muncă îndelungată timp de 3 ani şi nu au stat degeaba. Cer pedepse pe 20 de ani. Ar fi fost mult mai credibili dacă ar fi cerut şi ei un an-doi. Şi eu, şi fratele meu ne simţim nevinovaţi. Dar procurorii vor face Apel, la asta ne aşteptăm.

Cred că va mai dura ani de zile, însă vom fi declaraţi nevinovaţi de toate instanţele. Spun asta fiindcă am încredere în judecători. În procurori n-am încredere, că ei sînt poliţişti, aşa se comportă!", a spus Ioan Becali la Antena 3.

Gigi Neţoiu a comentat la Antena 3 sentinţa dată în ”Dosarul transferurilor”, în care a fost achitat:

"În România se fură foarte mulţi bani. Noi am încercat să creăm ceva, să aducem ceva cluburilor. La Dinamo nu s-a luat nici o decizie fără aprobarea Consiliului de Administraţie, nu am nicio o treabă eu ca persoană fizică. Dinamo a cumpărat în ultimii ani jucători pe sute de mii de euro şi mai tîrziu nu ştia cum să scape de ei".

Jean Pădureanu nu-şi face probleme în privinţa recursului.

"E dreptul procurorilor să facă recurs, eu am încredere în Justiţie. Sînt liniştit în privinţa recursului pentru că nu sînt vinovat", a spus Pădureanu la sportro.

La aflarea veştii că a fost achitat, George Copos s-a rezumat să declare: "Singurul meu comentariu este că justiţia nu se face în mass-media".

Victor Becali consideră normală decizia.

"De ce să primesc 20 de ani de închisoare, am trădat ţara? Cum să ceri 20 de ani unui om pentru o presupunere?", a spus Victor Becali la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
dnm1975
dnm1975  •  04 Aprilie 2012, 01:27

bai da nu se poate bai frate,pana si la judecatoare i-a fost rusine si a iesit afara din sala.......unde esti tu tepes doamne?

marin2
marin2  •  03 Aprilie 2012, 16:32

Mersi . Initial am crezut ca m-ati cenzurat . Consider ca cenzura este buna uneori dar nu la idei si nici la limbaj daca nu depaseste anumite limite . Sub-sub-sub-nivelul de trai prin in-in-indecenta lui ne face uneori sa "exageram "de parca numai noua ni se intimpla unele lucruri nu si sa zicem nemtilor , englezilor , francezilor dar mai ales bulgarilor .

calinsand
calinsand  •  03 Aprilie 2012, 16:07

Dovada ca justitia este corupta!!! Ce dovada mai vreti???

Vezi toate comentariile (7)
Comentează