FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 2-2

Rednic a aruncat bomba: "Andone semnează cu Dinamo!"

Ioan Andone, Andone, Rapid
Ioan Andone, Andone, Rapid

Articol de - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Rednic a lansat imediat după meci varianta-şoc: "Fălcosul" trece la adversara de aseară.

Mircea Rednic a aruncat bomba la sfîrşitul derby-ului: "Am zis deja şi-mi păstrez părerea: Ioan Andone nu va continua în Giuleşti! Cred că el va semna cu Dinamo, pe care o s-o antreneze în sezonul viitor!".

"Puriul" a jucat atît în Ştefan cel Mare, cît şi în Giuleşti, după care le-a şi antrenat pe fiecare dintre rivale. "Fălcosul" a fost fotbalist doar în "Groapă", dar a stat pe banca amîndurora. Contractul lui Ando cu Rapid expiră după etapa a 34-a şi el n-a ajuns încă la un acord cu Copos pentru a-l prelungi.

L-a făcut praf
Rednic şi Andone au fost coechipieri la Corvinul, la Dinamo şi la "naţională", chiar şi colegi de cameră, dar asta nu l-a împiedicat pe primul să-şi distrugă fostul prieten în declaraţiile de după Rapid - Dinamo: "Ando l-a compromis pe Grigorie cu acea schimbare din prima repriză! Nu se poate să-i faci aşa ceva unui jucător! Putea foarte bine să aştepte pauza şi să evite să-şi expună fotbalistul furiei suporterilor!".

"Dacă mi se prelungeşte contractul, o să-mi fac meseria în continuare la Rapid. La Dinamo, în trei ani, am avut satisfacţii, dar ăsta e felul meu, îmi fac meseria oriunde aş antrena"
Ioan Andone, antrenor Rapid

"Părerea mea e că Andone putea continua în Giuleşti numai dacă ar fi prins un loc de Europa League, ceea ce nu mai e cazul!"
Mircea Rednic, antrenor

"Ţălnar rămîne dacă ne duce în Europa League. I-am promis deja că îi prelungim contractul cu doi ani"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

"Eu nu sînt interesat nici de Rapid, nici de Dinamo. Am cîştigat titlul cu amîndouă, mi-a ajuns! Acum sînt pe lista lui Standard Liege, după dezastrul care e acolo sper să fiu numit!"
Mircea Rednic, antrenor

Bornescu s-a repezit la dinamovişti
Galeria Rapidului i-a cîntat "La mulţi ani!" lui Mircea Bornescu, portarul care împlineşte azi 30 de ani. Imediat, dinamoviştii din tribune au început să-l înjure de familie pe goalkeeperul giuleştenilor. Bornescu a vrut să meargă în sectorul "cîinilor", dar a fost oprit cu greu de forţele de ordine. (Andrei Crăiţoiu)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
 •  03 Mai 2010, 12:10

vezi de aceea iti spune stranbul ,pentru ca bagi numai stranbe ,ce zici daca ando va ramane in giulest ,te vei face de caca . A MAI FOST UN JUCATOR CARE A TRECUT PRIN GIULESTI SI A FACUT MISTO DE GIULESTENI SE NUMESTE ZICU SI UNDE A AJUNS VEDETI SI VOI ,DE PE URMA BLESTEMELOR

 •  03 Mai 2010, 10:56

NU! eu l-as lasa pe talnar.....piticul a aratat calitati de antrenor si nu a facut circul care-l face andone mereu......e discret si modest!!! si avand in vedere si cate s-au intamplat la dinamo in perioada asta e cel mai indicat sa ramana pe banca!!!!

 •  03 Mai 2010, 10:42

Un urias pas inapoi, identic cu cel de acum 2 ani cand Talnar a fost schimbat cu strambu. Andone si strambu sunt doi antrenori de cacao, daca e sa plece talnar ar trebui adus bergodi sau de ce nu , Ionut Badea. Ambii sunt (andone si strambu) sunt doua caractere infecte mai ales cel de-al doilea. Dar pana nu pleaca cele doua capatani de cal albaneze de la ISM la dinamo nu va fi liniste si nici performante.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează