FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Refuzurile care au scos FCSB din Europa League! Ce spun jucătorii Astrei: „Îmi pare rău că au pierdut, dar nu puteam accepta”

Constantin Dima (21 de ani, fundaș central) și Valentin Gheorghe (23, mijlocaș), fotbaliștii Astrei Giurgiu, au explicat de ce nu au vrut să meargă la FCSB înaintea meciului cu Slovan Liberec (0-2) din Europa League.
Constantin Dima (21 de ani, fundaș central) și Valentin Gheorghe (23, mijlocaș), fotbaliștii Astrei Giurgiu, au explicat de ce nu au vrut să meargă la FCSB înaintea meciului cu Slovan Liberec (0-2) din Europa League.

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 09:15 / Actualizat duminica, 27 septembrie 2020 11:50

Constantin Dima (21 de ani, fundaș central) și Valentin Gheorghe (23, mijlocaș), fotbaliștii Astrei Giurgiu, au explicat de ce nu au vrut să meargă la FCSB înaintea meciului cu Slovan Liberec (0-2) din Europa League.

A fost decizia mea. Așa am hotărât eu, să rămân aici, iar asta a fost. Nu ar fi trebuit să renunț la bani, pur și simplu așa a fost situația. Le mulțumesc celor de acolo că m-au dorit și îmi pare rău că nu s-au calificat mai departe", a declarat Gheorghe.

„S-a tranșat foarte simplu, nu mi-am dat acordul, nu am fost de acord cu situația. Sunt la Astra și încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Nu vreau să comentez, îmi pare rău pentru Steaua că a pierdut, dar pentru mine este un subiect închis”, a spus și Dima.

FCSB, refuzată de 4 fotbaliști de la Astra

Forțat de împrejurări, Gigi Becali a încercat să transfere mai mulți jucători înainte de meciul cu Slovan Liberec, din Europa League. Patru dintre aceștia erau de la Astra. Aceștia se înțeleseseră cu roș-albaștiri, însă mutările au picat după miezul nopții. David Bruno (fundaş dreapta, 28 de ani), Daniel Graovac (fundaș central, 27 de ani), Valentin Gheorghe (mijlocaş ofensiv, 23 de ani) şi Constantin Dima (fundaş central, 21 de ani) erau „astralii” care ar fi trebuit să ajungă la FCSB. Gazeta Sporturilor a aflat motivul pentru care fotbaliștii giurgiuvenilor n-au mai făcut joncțiunea la FCSB.

Cei patru, care au restanțe salariale de peste trei luni, ar fi trebuit să vină la FCSB strict pentru meciul cu Liberec. Apoi, s-ar fi discutat și o eventuală rămânere a lor pentru meciul din play-off-ul Europa League. Cum fotbaliștii Astrei au restanțe de peste 3 luni, ei au în plan să se adreseze comisiilor federale, intenția lor fiind să-și recupereze salariile din ultimele luni, dar și să devină jucători liberi. 

VIDEO Cristian Melinte, dorit de FCSB înaintea meciului cu Slovan Liberec: „I-a transmis antrenorului”

Citește mai multe știri despre FCSB:

POLI IAȘI - FCSB, liveTEXT de la 21:45 » Primul meci pentru roș-albaștri după eliminarea din Europa League: echipe + cote

Gigi Becali le-a transmis impresarilor: ce se întâmplă cu Man și Coman după eliminarea din Europa League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
parpalache
parpalache  •  27 Septembrie 2020, 21:21

Cooperativa,cooperativa-intre patroni-dar uite ca e greu cu jucatorii!Sezonul trecut Alibec nu a vrut sa ia parte la marsavia lor,iar acum iata ca si baietii astia misca in front!

adriann_
adriann_  •  27 Septembrie 2020, 17:07
Postat de vladutz13 pe 27 Septembrie 2020, 12:35

FCSB a avut probleme pe aparare pe final dar pana in minutul 60 s-a descurcat chiar ok, problema a fost pe atac... puteau sa joace de 10 ori si nu se calificau in stilul asta. Petre om in minus, cei 2 veniti de la Sibiu doar figuranti... Asa ca luarea a 4 fundasi de la Astra nu ar fi rezolvat oricum nimic.

Ba da, puteau trage linistiti de 0-0 si spera ceva la penalty-uri.

883135188391540
Popa Corneliu  •  27 Septembrie 2020, 14:14
Postat de Alice Popa pe 27 Septembrie 2020, 10:58

Desi se apropie amiaza, in capul tau e tot noapte neagra.

Spuse "vasnicul atotcunoscator" a adevarului absolut! O amarata de "lingusitoare" a sistemului, care imi "ofera" gratuit tratament impotriva manipularii! Merci bien, ramai cu sustinerea lui "cfr1907cluj", echipa maghiarilor din Kolosvari, echipa fanion a Clujului va ramane U Cluj!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close