FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Reghe dă Ghencea pe Giuleşti! » Antrenorul Concordiei s-a înţeles cu Copos să preia Rapidul

Reghecampf a fost dorit şi de Becali la Steaua
Reghecampf a fost dorit şi de Becali la Steaua

Articol de , - Publicat sambata, 19 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 18 mai 2012 20:29

Copos l-a convins pe antrenorul revelaţiei returului, Concordia Chiajna, să vină în Grant, după ce Răzvan Lucescu va pleca în Qatar, la El Jaish.

George Copos s-a resemnat cu ideea că-l va pierde pe Răzvan Lucescu la finalul acestui sezon şi a început să-i caute înlocuitor. După Pustai, Şumudică şi Hizo, pe lista patronului din Grant a apărut şi Laurenţiu Reghecampf, cel care a făcut minuni la Chiajna în această primăvară! Fostul internaţional român a avut deja o rundă de negocieri cu boss-ul giuleştean, iar la finalul tratativelor cei doi şi-au dat mîna. Copos a obţinut acordul lui Reghe, avînd posibilitatea să i-l sufle lui Gigi Becali, care-l vrea în Ghencea.

Ieri, imediat ce informaţia a apărut pe Dolcesport.ro, Reghecampf şi-a închis telefonul, însă la derby-ul Steaua - Dinamo s-a dat de gol. Întrebat de apropiaţi dacă o va prelua pe Steaua, Laurenţiu a spus că în acest moment e mai aproape de Rapid, totul părînd o simplă glumă. Nici George Copos n-a vrut să confirme trativele.

Motivul? Patronul din Giuleşti vrea să primească despăgubiri de 500.000 de euro din partea lui Lucescu junior, după ce acesta va rupe unilateral contractul pentru a pleca în Qatar. "Avem cel mai bun antrenor din România, pe Răzvan Lucescu, antrenor care mai e legat de noi pentru încă un an!", s-a mulţumit să spună Copos.

Momeală pentru Gigi?
Roş-albaştrii nu sînt însă îngrijoraţi şi îl bănuiesc pe George Copos că vrea să le forţeze mîna şi să grăbească numirea lui Reghe la Steaua. Gigi Becali şi-l doreşte pe fostul fundaş dreapta la conducerea echipei, însă vrea să aştepte ultima etapă pentru a-i decide soarta lui Stoichiţă.

Condiţionat de jucători
Copos trage de Reghecampf, însă nu vrea să-l aducă pe antrenor fără o parte dintre jucătorii de la Chiajna. Şeful din Grant a pus ochii pe Adrian Popa, pe Adi Rocha şi pe Alex dos Santos şi îi doreşte în tricoul alb-vişiniu.

Tehnicianul i-a transmis însă că nu depinde în totalitate de el şi că va trebui să negocieze direct cu şefii de la Chiajna. Astfel, venirea lui Reghe în Giuleşti ar putea pica, dacă ilfovenii nu sînt de acord să-i cedeze pe cei trei la un preţ accesibil lui Copos.

Zotta iar nu ştie nimic :)
Ca de obicei, atunci cînd în Giuleşti se vorbeşte de o achiziţie sau de o noutate, preşedintele executiv al clubului, Constantin Zotta, ridică din umeri. "E un zvon menit să ne destabilizeze înainte de finala Cupei. Nu e nimic adevărat, e o dezinformare!", a spus Zotta.

În trecut, conducătorul alb-vişiniu a mai oferit astfel de declaraţii. "Nikolici nu e dorit de noi, nu vom lua niciodată o rezervă de la Steaua!", a spus Zotta cu cîteva zile înainte ca George Copos să anunţe că a achiziţionat de la Timişoara jumătate din drepturile federative asupra muntenegreanului.

"Trăim într-o lume bolnavă! Nu e adevărat că Reghecampf va antrena Rapidul" (George Copos, patron Rapid)

31 de puncte a strîns Reghecampf cu Chiajna în această primăvară, bifînd 10 victorii, o remiză şi 4 înfrîngeri. La Rapid, Răzvan a acumulat 24 de puncte: 6 succese, 6 egaluri şi 3 partide pierdute

ALTE ŞTIRI DESPE RAPID:

Rapidiştii amendaţi, steliştii avertizaţi

Comisiile LPF i-au amendat din nou pe giuleşteni cu 10.000 de lei după scandările din partida cu Sportul de la mijlocul săptămînii. Ultraşii veniţi în Regie au scandat cîteva zeci de secunde împotriva lui Dumitru Dragomir şi a LPF. Totuşi, Comisia a văzut total diferit coregrafia galeriei steliste din derby-ul cu Dinamo, formată din cartoane de întreaga peluză. Steliştii au înfăţişat un mesaj violent la adresa preşedintelui LPF, dar au fost sancţionaţi doar cu avertisment.

Menajaţi pentru finală
Alb-vişiniii şi-au asigurat calificarea în preliminariile Europa League după victoria cu Sportul, iar meciul de mîine, împotriva trupei lui Dorinel, se joacă doar pentru palmares. Răzvan Lucescu se gîndeşte să menajeze mai mulţi jucători în vederea finalei Cupei de miercuri. Dani Coman, uşor accidentat, va fi menajat sigur pentru a fi apt 100%, în timp ce Dan Alexa, Fane Grigorie şi Ciprian Deac, toţi cu multe minute în ultimele săptămîni, au şanse mari să vadă meciul doar de pe banca de rezerve.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (18)
marifzr130587
marifzr130587  •  19 Mai 2012, 19:20

reghe sa ramana acolo unde este si sa stea capra la urmatorul meci cu echipa cimitirului din gheNAcea

birjovanu
birjovanu  •  19 Mai 2012, 17:07

Sa vina PEP GUARDIOLA,este liber de contract si Copos asta cauta,jucatori si antrenori liberi de contract........

steaua.libera
steaua.libera  •  19 Mai 2012, 15:06
Postat de fofo_galati pe 19 Mai 2012, 13:21

REGHE...MERCENAR

ce vrei ma, sa vina la steaua si sa primeasca telefoane din loja? cine are coloana vertebrala fuge de cioban cat poate!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează