FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe îi zice "nu" Regelui! » Antrenorul Stelei blochează doi jucători doriţi de Hagi la Viitorul

Ionuţ Năstăsie a debutat în cupele europene în tricoul Stelei în meciul cu Maccabi Haifa, scor 4-2
Ionuţ Năstăsie a debutat în cupele europene în tricoul Stelei în meciul cu Maccabi Haifa, scor 4-2

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 11 iunie 2012 15:31

Năstăsie şi Lupu sînt doriţi insistent de Hagi, însă noul antrenor al Stelei a refuzat ferm şi îi va lua pe cei doi în cantonamentul din Austria.

Steaua s-a reunit în această dimineaţă, la ora 10:00, în Ghencea. Fără jucătorii care au participat la acţiunea echipei naţionale pentru amicalele cu Elveţia şi Austria, dar cu doi jucători pe care Reghecampf a decis să-i păstreze în lot deşi Gică Hagi i-a dorit în mod deosebit şi i-a solicitat pentru un transfer.

"Nu va mai pleca nici un tînăr pînă nu-l văd eu!"
E vorba despre doi dintre cei mai tineri jucători in lot: Valeriu Lupu (21 de ani) şi Ionuţ Năstăsie (20 de ani). Cei doi, care n-au prins foarte multe jocuri în sezonul trecut, deşi s-au aflat în lotul roş-albaştrilor pe tot parcursul campionatului, au fost primii doi jucători pe lista de achiziţii a lui Hagi la Viitorul.

Reghecampf a blocat însă din start orice discuţii. "Cei doi nu pleacă. De fapt, nu va mai pleca nici un jucător foarte tînăr pînă nu-i văd eu la lucru!", a argumentat noul tehnician, care vrea să evite ce s-a petrecut în ultimii ani şi anume ca fotbalişti tineri pe care Steaua i-a îndepărtat să dea randament în altă parte. Năstăsie şi Lupu vor merge în primul cantonament, care va debuta vineri, şi la finalul stagiului Reghe va trage concluziile în privinţa lor.

Şapte ex-stelişti tineri au promovat Viitorul
Dacă cei doi ar fi ajuns la trupa patronată de Hagi li s-ar fi alăturat celor 7 care au jucat anterior la Steaua şi care au ajuns în vara trecută la Viitorul. Bejan, Iacob, Lazăr, Onicaş, Albu, Rusu şi Simion, toţi sub 24 de ani în momentul în care au ajuns sub comanda lui Hagi, au devenit piese de bază şi au fost decisivi în obţinerea promovării în Liga 1.

În iarnă l-a deturnat şi pe Filip
Nu e pentru prima oară cînd Reghecampf îi pune piedică lui Gică Hagi la un transfer. În iarnă, Regele l-a dorit pe Lucian Filip la Viitorul Constanţa, însă Reghecampf l-a convins pe fotbalist să-l însoţească de la Snagov la Concordia Chiajna. Filip a evoluat în retur în toate cele 16 meciuri pentru Chiajna, de fiecare dată fiind integralist.

"Hagi îşi doreşte în continuare jucători tineri la echipă, iar de la Steaua îi place foarte mult pe Năstăsie şi pe Lupu, dar să vedem dacă şi Steaua e dispusă să se despartă de ei" (Victor Becali, agent de jucători)

Ionuţ Năstăsie (20 de ani)
- evoluează ca mijlocaş dreapta
- are 1,79 metri şi 70 de kilograme
- a fost căpitanul echipei naţionale Under 19, cu care a şi participat în 2011 la CE
- a bifat o selecţie în echipa naţională de tineret, România - Letonia 2-0
- a debutat în Liga 1 pe 6 noiembrie 2011, în Steaua - Chiajna 2-1
- a jucat în 5 meciuri pentru Steaua în sezonul trecut

Valeriu Lupu (21 de ani)
- evoluează ca fundaş stînga sau fundaş dreapta
- are 1,83 metri şi 73 de kilograme
- are 3 selecţii în echipa naţională de tineret, ultima în martie 2011: România - Georgia 2-1
- a debutat în Liga 1 în septembrie 2010, în meciul Unirea Urziceni - Steaua 1-0
- a jucat în două meciuri pentru Steaua în sezonul trecut

106 minute a jucat Valeriu Lupu pentru Steaua în sezonul trecut: 16 minute cu Voinţa Sibiu, scor 1-0, şi 90 la Tg. Mureş, cînd roş-albaştrii au pierdut cu 1-0

88 de minute a jucat Ionuţ Năstăsie pentru Steaua în sezonul trecut: 6 minute cu Maccabi Haifa, 53 cu Chiajna, 21 cu Ceahlăul, două minute cu Voinţa Sibiu şi 6 minute în retur cu Ceahlăul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
alexbibirica
alexbibirica  •  14 Iunie 2012, 18:55
Postat de radu.de.la.faru pe 12 Iunie 2012, 09:47

deja VIITORUL CONSTANTA face ravagii...a inceput sa vrea jucatori buni din buc., asta e o consecinta a faptului ca pe timpul comunistilor SPORTUL STUDENTESC si mai apoi STEAUA L-AU LUAT CU FORTA PE HAGI de la FARUL CONSTANTA ....se INTOARCE ROATA ACUM, HA HA HA :))))).....HAI VIITORUL, HAI NOUL AJAX AL ROMANIEI

Nu merge in campionatul asta cu tineri ... in liga 1 ,cum poti sa le spui celor de la Viitorul ,ca sunt "Ajax" al Romaniei ? Ajax este echipa de Champions League by the way

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  12 Iunie 2012, 09:47

deja VIITORUL CONSTANTA face ravagii...a inceput sa vrea jucatori buni din buc., asta e o consecinta a faptului ca pe timpul comunistilor SPORTUL STUDENTESC si mai apoi STEAUA L-AU LUAT CU FORTA PE HAGI de la FARUL CONSTANTA ....se INTOARCE ROATA ACUM, HA HA HA :))))).....HAI VIITORUL, HAI NOUL AJAX AL ROMANIEI

robert_1
robert_1  •  11 Iunie 2012, 18:25
Postat de lupis pe 11 Iunie 2012, 18:22

Bine ca el putin interesul pentru tineri creste.

da creste, mai ales 1 data cu venirea lui doru bratu. am inteles ca asta a fost conditia lui doru bratu pt a veni la steaua, si anume sa nu-i lase pe copii astia doi sa plece la viitorul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează