FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe: "Piţurcă a depăşit limitele bunului simţ" » Cum ar fi trebuit să procedeze selecţionerul în cazul Latovlevici

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2013 18:43

Laurenţiu Reghecampf a comentat declaraţiile lui Mircea Sandu de astăzi şi a explicat la ce s-a referit când l-a criticat pe Victor Piţurcă.

"Ceea ce am spus eu a fost interpretat greşit, nu l-am tras la răspundere pe selecţioner. Doar că trebuia să facă acele declaraţii în alt mediu.

Mircea Sandu a spus că Piţurcă are voie să vorbească despre toţi jucătorii. Nu am spus că nu ar avea, este cel mai important antrenor din România pentru că este la echipa naţională, dar în momentul în care apar astfel de declaraţii nu prea este ok. M-am referit la limita bunului-simţ cînd am spus că şi-a depăşit limitele. Am fost deranjat că l-a făcut clovn pe Latovlevici. Nu este normal să se discute astfel de lucruri cînd jucătorii nu sînt la echipa naţională", a spus Reghecampf la Fanatik Show de la Digisport.

Reghecampf a explicat cum ar fi trebuit să procedeze dacă avea ceva de transmis jucătorilor: "Poate să le spună în faţă acestor jucători, să iasă la o masă cu ei şi să spună acolo tot ceea ce are de spus, de reproşat, dar nu în public".

Tehnicianul Stelei şi-a menţinut părerea şi a declarat că jucătorii se pot îngrăşa şi într-o scurtă perioadă de timp: "Se pot îngrăşa jucătorii şi într-o săptămână dacă li se dă să mănînce orice".

 

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
pressaltf4
pressaltf4  •  18 Aprilie 2013, 14:15

La voi la Steaua numa daca iesiti la "o masa" puteti discuta?

danyellle
danyellle  •  18 Aprilie 2013, 12:02

Reghe ar trebui sa taca, asa nu l-am mai intelege gresit in 99% din cazuri. Oricum se contrazice singur,si pentru ca are dificultati de exprimare, limbajul lui este unul suburban, dovada persoanele cu care se intretine si cumetreste. Isi da cu parerea cam mult, intrand in conflict cu toata lumea sfatuit probabil de licheaua aia pe care o are la usa. Rezultatele foarte bune ale STELEI se datoreaza conditiei fizice deosebite a jucatorilor, dar la capitolul tactica nu e nimic de semnalat, ca sa nu mai vorbim de faze fixe sau scheme de joc acolo unde ar trebui sa se vada mana antrenorului.

vest
vest  •  17 Aprilie 2013, 21:42

Incapacitatea lui Mircea Sandu se vede din nou, asa cum zicea si Rednic de la regele Hagi la fiul lui tata si acum prostituatul federatiei Piturca care nu stie pe cine sa mai acuze ca sa apara el salvatorul fotbalului romanesc. Bine ca antrenorii romani fac fata foarte bine in strainatate Olaroiu, Petrescu, Rednic, Munteanu, Lucescu senior dar la nationala Romaniei avem numai ciurucuri. Reghe demonstreaza ca avem jucatori buni, se poate face performanta si in Romania prin seriozitate si multa munca dar federatia pare sa-l contrazica si mai m ult ca sigur ca o sa plece si el pt. ca din nou Romania isi alunga capacitatile in mod traditional. RUSINE SANDU SI PROSTITUTIA FRF.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează