FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL, DUMINICĂ, 22:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Reghecampf crede că problema pe care a invocat-o Piţurcă nu va dispărea: ”Chipciu şi Tănase sînt de nedespărţit!”

Articol de - Publicat joi, 16 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 15 august 2012 21:18

Antrenorul nu vede cum ar putea să-l separe pe Alex de Dodel, o relaţie pe care selecţionerul o consideră toxică pentru braşovean


Piţurcă n-o să-l mai convoace niciodată pe Chipciu dacă ţine neapărat ca el să rupă amiciţia cu Cristi Tănase. Asta spune Reghecampf: "Ce să-i fac eu lui Chipciu? Să-l despart de Tănase? Să-i interzic să mai vorbească cu el, să mai stea în cameră cu el, să iasă cu el în oraş?". Reacţia stelistului a fost provocată de argumentul cu care Piţurcă a explicat de ce l-a omis pe Chipciu de pe lista fotbaliştilor chemaţi pentru amicalul cu Slovenia: "Nu mai e acelaşi jucător de cînd a ajuns la Steaua, s-a schimbat în rău şi anturajul cu Tănase îi dăunează".

Preşedintele Federaţiei l-a felicitat pe Piţi pentru "pedeapsa" pe care i-a aplicat-o mijlocaşului: "A fost un semnal dat de selecţioner, poate Chipciu se trezeşte şi înţelege ce a greşit. E mai bine să fie trezit acum decît mai tîrziu!". Fotbalistul pentru care Steaua i-a plătit Braşovului peste un milion de euro era "tricolor" încă de cînd evolua pentru FC Braşov, chiar unul dintre tinerii preferaţi de Piţurcă dintre cei care evoluează în Liga 1. A şi marcat pentru România într-un amical cu Grecia.

Statutul lui s-a schimbat însă complet în acest sezon. Chipciu a fost implicat, alături de Tănase, într-un incident la mare. Liberi fiind, jucătorii au mers pe Litoral, unde au avut o altercaţie cu nişte turişti. Nici randamentul din teren al lui Alex n-a mai fost bun. El n-a marcat nici un gol de cînd a început stagiunea, nici în campionat, nici în Europa League.

11 goluri are Chipciu (23 de ani) în 69 de prezenţe în Liga 1. Pentru Steaua a înscris doar două goluri, restul fiind reuşite în tricoul Braşovului

5,7 e media notelor lui Chipciu pentru prestaţiile pe care le-a avut în acest sezon. Opt dintre colegii lui stau mai bine la acest capitol

"Comportamentul lui Chipciu s-a schimbat în rău, am putut să văd asta, eu îl compar cu felul în care se purta cînd juca pentru Braşov şi era mai cuminte"
Victor Piţurcă, selecţioner

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
sangerica
sangerica  •  16 August 2012, 23:30
Postat de alpin pe 16 August 2012, 07:24

Nici vorba! Convocarea lui Tanase la nationala chiar este o nebunie!!

nu este o nebunie ci doar favoruri cum si cu chirches,gaman,marica, bourceanu, si alte petarde dastea singurul stelist care merita sa ajunga la nationala nici macar nu lau bagat in seama este vorba de raul rusescu in fine parearea mea cu astfel de favoruri o sa fim de rasul lumi:(( trist.

pexibaniaz
pexibaniaz  •  16 August 2012, 12:28

Stie el ce stie. Tanase si Chipciu sunt de nedesparit la Steaua. Caci la nationala nu au ce cauta.

mario-stelistu
mario-stelistu  •  16 August 2012, 11:54

Asta habar nu are pe ce lume traieste,dodel il strica pe chipciu dar il baga titular la nationala.Deci tanase e un neispravit dar joaca la nationala din talent?:)) Chipciu in schimb e vai mama lui si nu face fata ritmului impus de tanase:))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează