FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf merge pe mîna preparatorului neamţ şi anunţă: "Încă n-aţi văzut nimic din forţa Stelei!"

Articol de - Publicat sambata, 12 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 12 ianuarie 2013 09:33

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf consideră că se văd rezultatele metodelor de pregătire ale sale şi ale staff-ului său.

- Domnule Reghecampf, cum se antrenează o echipă ce se află la 10 puncte în faţa celei de pe locul 2?
- Foarte bine! Să ştiţi că nu contează ce avans avem. Jucătorii mei sînt din ce în ce mai motivaţi. Ei îşi doresc cel mai mult să devină campioni.

- Dar e greu să-i ţineţi în priză 14 zile, cu două antrenamente pe zi şi 4 partide amicale?
- Nu vom munci nonstop. Vom avea parte şi de recreere. Am stabilit ca în două zile, după-amiaza, să ne şi distrăm. Vom merge pe aici, prin împrejurimi, la karting şi la un parc tematic, ceva cu Vestul Sălbatic.

"Să avem grijă de Iancu!"

- Cum arată echipa la începutul acestui cantonament? E nevoie de muncă multă?
- Chiar vorbeam cu preparatorul fizic şi se declara mulţumit. Nu s-a pierdut mult în această vacanţă. Situaţia e mult mai bună decît în vară. Atunci am avut mult mai mult de tras pentru a ne pune pe picioare. Acum, se vede pe teren că jucătorii stau bine.

- Iancu s-a acomodat?
- Am mari aşteptări de la el, merită să fie aici cu siguranţă, dar trebuie să avem grijă de el, să nu punem mare presiune pe umerii lui.

- Care mai e situaţia lui Tatu?
- Din cîte am înţeles, sîmbătă va fi în România şi va semna contractul. Apoi, va veni aici pe 14 sau 15 ianuarie, în funcţie de cum i se găseşte bilet de avion.

"În amicale, voi începe cu cei mai buni"

- Veţi întîlni Celtic, Basel, Ferencvaros şi Dinamo Kiev, aţi ales adversarii ţinînd cont de jocul lui Ajax?
- Am dorit în primul rînd meciuri tari pentru a intra în ritm cît mai repede. Olandezii au un mare avantaj în faţa noastră, noi nu vom avea nici o partidă oficială pînă la întîlnirea cu ei. Asta e cea mai mare problemă a noastră!

- Cît de importante sau cît de elocvente vor fi rezultatele din aceste meciuri din Spania?
- Sînt importante, pentru atmosfera din lot, pentru fanii noştri. Sincer să fiu, eu nu pun mare preţ pe ele, mai mult mă interesează jocul pe care-l vom arăta.

- Veţi folosi prima echipă în toate aceste amicale?
- N-am încotro! Vom încerca să ne formăm primul "11" pentru Amsterdam, n-avem mult timp la dispoziţie pentru că vor pleca şi jucători la echipa naţională în vederea meciului de pe 6 februarie. Astfel, cred că în primele 45-60 de minute asta vom încerca, apoi vor juca toţi fotbaliştii. Sigur, se pot schimba multe în acest cantonament, nu am încă titularii, îi caut.

"N-am ce să mai discut cu Piţurcă"

- Apropo de "naţională", aţi mai discutat cu Victor Piţurcă în vederea jucătorilor pe care îi va convoca la prima partidă amicală a selecţionatei?
- N-avem ce să mai vorbim! Ne-am întîlnit, i-am comunicat punctul nostru de vedere şi gata! Asta e situaţia!

- V-aţi consultat cu George Ogăraru pentru duelul cu Ajax?
- Nu, eu nu cer sfaturi de la jucători, prefer să vorbesc cu antrenori. Vreau să-i mulţumesc lui Ovidiu Stîngă, mă ajută foarte mult, e omul cel mai indicat să-mi dea informaţii. N-am discutat însă nici cu Ogăraru şi nici cu Neşu.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Amical fantomă pentru Steaua
Deşi roş-albaştrii au anunţat că în stagiul de pregătire din Spania vor disputa 4 partide amicale, adversarii urmînd să le fie Celtic, Basel, Ferencvaros şi Dinamo Kiev, în urmă cu o săptămînă, germanii de la Preussen Munster, formaţie din Liga a 3-a, s-au lăudat pe site-ul clubului că pe 12 ianuarie vor întîlni Steaua. Partida e confirmată şi de Look TV, postul care ar urma să televizeze întîlnirea astăzi, de la 20:30!

"Chipciu poate pleca pe 7 milioane!"
Toţi jucătorii Stelei sînt liberi să plece, mai puţin Bourceanu şi Pintilii. Gigi Becali a anunţat la GSP TV că e pregătit să negocieze pentru toţi ceilalţi fotbalişti: "Bourceanu şi Pintilii nu pot pleca de la Steaua, în rest pot să negociez pentru oricine. I-am zis lui Victor să negocieze cu oricine pentru mine. Chiar mi-a zis că există o ofertă pentru un jucător şi i-am spus lui Victor să ceară 7 milioane de euro pe el. E vorba despre cel mai valoros jucător din lot, Chipciu".

"Bălan n-are faţă de fotbalist"
Fost mare fotbalist în Ghencea în anii '70, Liţă Dumitru spune că nu l-a surprins eşecul lui Tibi Bălan la Steaua: "Cînd a venit la Steaua, acum un an şi jumătate, am spus că nu va face nimic şi multă lume a zis să sînt răutăcios, dar ce făcuse Tibi Bălan pînă la acea oră ca să-l recomande un transfer la Steaua? La Sportul era nimic, la Rapid nici n-a existat, la Timişoara la fel".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
alpin
alpin  •  12 Ianuarie 2013, 11:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ce meciuri ai ales si tu?! Cu Rapid au marcat in min. 95, cu ajutorul arbitrului. Cu Dinamo... vobim belgieneste!! Cu CFR, arbitrul a fost cel mai bun jucator al Valizei. Iar Astra a stat capra, fiind unul din sateliti. Dar i-am vazut pe dopati si cu Vaslui, cu Medias, cu Stuttgart... Si urmeaza ultima halta:Ajax. Atentie la controlul anti-doping!!!

plischi
plischi  •  12 Ianuarie 2013, 08:11

faptul ca se lamenteaza din cauza faptului ca ajax va avea ceva oficial in picioare in vreme ce steaua va intra direct cu partida de la amsterdam este gasit ca o scuza sau ce? olandezii pot invoca inversul situatiei, cum ca neavand partide ofiziale pana la acel joc nu risca nicio accidentare. gaselnitze poti gasi si din cauza ca tatu n-a gasit avion in 15 ci doar in 16. sa fim seriosi! ajax are jocuri oficiale - avantaj ajax. steaua n-are jocuri oficiale, jucatorii sunt mai odihniti. avantaj steaua. si tot asa putem spune ca oooijeru are probleme la partid, lucru care va afecta prestatia fundasului dreapta, ca tot nu se stie care va fi acela.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Ianuarie 2013, 07:21

RegheBlat trebuie sa elimini ajax ...nu l elimini nu te vad bine ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează