FOTBAL  »  Superliga  »  POVEŞTI

REMEMBER GSP.RO » Scene fabuloase cu Ilie Năstase şi Victor Piţurcă şi ce se întîmplă cînd Ilie Dobre dă peste un poliţist! 3 poveşti incredibile

Articol de - Publicat vineri, 26 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 decembrie 2014 17:41

Fotbalul românesc a adunat în cei peste 100 ani de existenţă multe poveşti, unele spumoase, altele triste. O mare parte din ele s-au regăsit şi în paginile Gazetei. În aceste zile de sărbătoare, vă vom prezenta o serie de întîmplări din deceniul care a urmat comunismului.

Se vor regăsi personaje hulite şi atunci, precum şi azi, dar şi oameni dragi. Toate vor fi prezentate cu scopul de a ne amuza impreună, fără să uităm, însă, tot ce au însemnat "cooperativa", "blaturile" şi celelalte evenimente negative.

Indiscutabil, una dintre vocile de aur ale radioului a fost şi este Ilie Dobre. Dar ce s-a întîmplat cînd inegalabilul comentator a ajuns faţă-n faţă cu un poliţist cu greu vă puteţi imagina! Acum, din dorinţa de a fi mai buni, specificăm faptul că totul s-a întîmplat în pauza unui meci în care, aşa cum şi în captură se observă, "jucătorii celor două echipe au mimat fotbalul" (1999, un duel intre "Fănel" şi "Gigel" încheiat cu 2-0 pentru gazde).

645836-ceahlaul-rocar-2-0-99-dobre-si-domozina.png

De-a lungul timpului, mulţi oameni din fotbal au încercat să treacă peste Victor Piţurcă, dar mai toţi au eşuat. Noi am căutat în arhivă şi, cu puţină şansă, aşa cum ar spune unii, am întîlnit un caz fericit. "Norocosul" a fost "Nasty", cel care "şi-a pierdut răbdarea" (cunoaşteţi sentimentul?) în timpul unui meci Steaua-FC Naţional din 2000.

645838-steaua-national-2-1-ilie-nastase-peste-piti.png

În fine, cel de-al 3-lea episod ne-a pus într-o mare dilemă: cine a fost "peştele"? O primă variantă ne-a dus cu gîndul la o emisiune tv cu "vînătorii de crapi", apoi am luat în calcul "Operaţiunea Monstrul", după care au tot curs variantele şi nu o dată ne-a trecut prin minte să apelăm la "poliţistul nemţean". Nepricepuţi, în cele din urmă, ne-am rezumat la o concluzie: "ai noroc la tombolă, nu şi în dragoste!". Una peste alta, la finalul anilor 90 s-au inmulţit păcătoşii!

645837-astra-farul-3-2-gol-ciorea-plata-nevasta-1999.png

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
elcoselect
elcoselect  •  26 Decembrie 2014, 22:01

mama, ce scene fabuloase hazlii, m-am prăpădit de ras!!!!! Voi va numiți Ziariști???

boss.alb.rosu
boss.alb.rosu  •  26 Decembrie 2014, 18:27
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Te referi la securistul care a asteptat Steaua la aeroport,cel care acum va conduce clubul?

tiberiu33
tiberiu33  •  26 Decembrie 2014, 18:22

sa le trag la m....ie la toti 3 ... 2 zigani si un dement .. alooo jsp -ul poate il spalati pe cap pe ziganul de nastase ..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează