FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO TBILISI, MARŢI, 20:45, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Returnează, dar nu tot » Ce trebuie să ştie fanii Stelei care au comandat biletele cu Rapid online

Articol de - Publicat duminica, 04 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 03 august 2013 22:23

Steaua le înapoiază banii suporterilor care îşi cumpăraseră bilete pentru meciul cu Rapid, însă cei care le luaseră online pierd, în medie, cîte 10 lei pe pachet, costuri de procesare şi transport pe care clubul nu e de acord să le suporte


Steaua a încasat cîteva milioane de euro din vînzarea biletelor în sezonul trecut, dar nu e de acord să-i despăgubească integral pe fanii care plătiseră ca să vadă derby-ul cu Rapid! Clubul din Ghencea a anunţat că returnează doar contravaloarea tichetelor achiziţionate online, nu şi alte costuri pe care le-a implicat distribuirea acestor bilete, precum procesarea şi transportul lor. Ultraşilor li se înapoiază banii începînd de luni.

În medie, fiecare client a plătit între 10 şi 15 lei pe un pachet, indiferent cîte bilete a comandat. Explicaţia steliştilor despre faptul că nu returnează banii care reprezintă aceste costuri: "Ele reprezintă costul unui serviciu deja furnizat de părţile implicate în acest proces".
Clubul apelează în continuare la suporteri şi-i cheamă la returul cu Dinamo Tbilisi, de marţi. Mihai Stoica a estimat că se vor strînge 40.000 de oameni pe Naţional Arena, cîţi au asistat şi la partida cu Vardar Skopje, din faza precedentă a competiţiei. Pînă în acest moment s-au vîndut 20.000 de tichete.

MM a explicat de ce sînt importanţi suporterii: "Cu o asemenea atmosferă creată de fanii noştri e exclus să ratăm calificarea, oricît de prost ar fi gazonul! Vom încerca să cîştigăm şi manşa a doua, nu doar să ne calificăm, fiindcă e important pentru coeficient". Steaua a cîştigat turul de la Tbilisi cu 2-0.


230.000 de euro a încasat Steaua din vînzarea celor 40.000 de bilete la meciul tur cu Vardar Skopje (3-0)


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
lupu68
lupu68  •  04 August 2013, 11:49

In sfarsit, un articol decent: STRICT INFORMATIV SI DE UTILITATE, DESI LIPSESC UNELE DETALII DEJA PUBLICATE, CU SEMNATURA, FARA COMENTARII, FARA ASCUNZISURI SI, MAI ALES, FARA ATACURI MURDARE IMPOTRIVA STELEI. Felicitari, domnule Craitoiu!

alexstelistu23
alexstelistu23  •  04 August 2013, 11:08
Postat de mihai.dan pe 04 August 2013, 10:15

unde se pot inapoia biletele ce program au casele de bilete ......ce trebuie nu scrieti

Uite aici : " Atat biletele achizitionate la case cat si cele achizitionate online vor putea fi schimbate incepand cu data de 3 august ora 11:30 la casele de bilete din strada Maior Coravu si bulevardul Basarabiei."

mihai.dan
mihai.dan  •  04 August 2013, 10:15

unde se pot inapoia biletele ce program au casele de bilete ......ce trebuie nu scrieti

Vezi toate comentariile (13)
Comentează