FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Revine Tătă » Portarul titular al Stelei ar putea juca din primul minut cu Qabala

Articol de , - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 29 ianuarie 2013 22:20

Portarul titular al Stelei are şanse mari ca astăzi să apere pentru prima dată într-un meci al roş-albaştrilor după 51 de zile de inactivitate.

Accidentat înaintea primului meci amical al iernii, cel cu scoţienii de la Celtic, în stagiul de pregătire din Spania, Ciprian Tătăruşanu n-a prins nici un minut în poarta Stelei în 2013. Problemele pe care le-a avut la coapsa dreaptă l-au făcut pe Laurenţiu Reghecampf să-i titularizeze pe Răzvan Stanca şi Valentin Cojocaru.

"Tătăruşanu e un portar de mare valoare, chiar dacă ne-a supărat în unele meciuri. Pentru el e important să se refacă şi să înceapă pregătirea cît mai repede. La un portar se simte enorm absenţa de la antrenamente şi mai ales cea din jocuri. Are însă valoare şi sînt convins că poate juca în cele două meciuri cu Ajax, dar numai dacă va evolua în Antalya", a spus Anghel Iordănescu.

De la meciul cu Astra din campionat, de pe 10 decembrie 2012, au trecut 51 de zile. A fost ultima oară cînd Tătăruşanu a evoluat într-un meci pentru Steaua.

234 de minute a apărat Stanca în amicalele din Spania, în timp ce Cojocaru a bifat 126 de minute

"Am preferat să-l menajăm pe Ciprian la meciurile din Spania, chiar dacă el putea să joace. Putea apăra cu Ferencvaros, dar am preferat să nu riscăm" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
alpin
alpin  •  30 Ianuarie 2013, 07:26

Bucuria celor de la Ajax!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează