FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA 1-1

Revoltă în club! » Angajaţii clubului sînt solidari cu Piţurcă şi îl vor urma dacă pleacă

Articol de , - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Plecarea lui Piţurcă a provocat efervescenţă în toate departamentele din Ghencea, aproape toţi oamenii fiind solidari cu antrenorul şi ameninţînd că vor pleca şi ei.

Steaua s-a transformat din temelii cu Victor Piţurcă antrenor şi tot din temelii se clatină acum, cînd tehnicianul de 54 de ani şi-a anunţat plecarea. Vestea că ex-selecţionerul n-a făcut deplasarea la Braşov i-a bulversat pe toţi angajaţii clubului, mai ales că unii au fost aduşi de către Piţi, iar alţii au fost salvaţi şi chiar li s-au mărit salariile la cererea expresă a acestuia.

Tocmai din acest motiv, ieri toţi aceşti oameni au intrat în alertă şi sînt dispuşi să renunţe în masă şi ei dacă Piţurcă nu va mai reveni asupra deciziei: "Fără el, clubul nu mai are nici un viitor, sîntem legaţi de Piţi şi e normal să plecăm împreună cu el. Ne vom depune şi noi demisiile şi vom pleca".

Plecarea antrenorului debusolează foarte multe persoane care lucrează acum la Steaua. În primul rînd, e vorba despre cei din stafful tehnic, Neagoe, Boldici, Martin Tudor, doctorul Popescu, preparatorul fizic Dima, dar şi despre directorul sportiv Florin Marin, preşedintele Emeric Ienei şi cei de la Academie. La sectorul juvenil au fost readuse foarte multe glorii, printre care Majearu, Bălan şi Anghelini.

"Ce rost are să vorbim de alt antrenor cînd eu continuu să cred că Piţurcă va reveni la echipă?!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Sincer, mă aşteptam să apară neînţelegeri între Piţurcă şi Gigi, dar nu atît de repede şi nu la această intensitate. Sper şi cred că se vor împăca"
Anghel Iordănescu, ex-antrenor Steaua

A salvat marketing-ul
Unul dintre departamentele care e activ şi acum doar datorită lui Piţurcă e cel de marketing. Gigi intenţiona să renunţe la el, însă noul tehnician nu a fost de acord şi a blocat iniţiativa patronului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
paulinhio25
paulinhio25  •  08 August 2010, 10:42

Steaua nu este a ta ,nici a noastra , este a tari romanesti.JOS DICTATORU !!!!!Se va ajunge la o mare revolutie acest personaj trebuie sa dispara.Nicaieri in lumea civilizata nu se intampla asa ceva .JOS TIRANUL!!!

lgv0000
lgv0000  •  08 August 2010, 09:58

Daca voi gazetarii nu-i dadeati apa la moara ciobanului de acum ...sa fie vreo 15 ani, de cand l-a luat la misto Malonga Parfait, daca tineti minte si l-a pocnit ciobanul pe reporterul ProTv parca era, nu eram in situatia de acum. Mai tineti minte cum v-ati strans 30 si ceva de oi la el la palat si va dadea bobarnace in cap, sa vada el care suna mai plin, al lui sau al vostru? Ei bine, ce e in capul lui, e si in al vostru: branza telemea...nimic productiv, doar galceava.Mai ceva ca-n telenovele!

oldrap
oldrap  •  08 August 2010, 09:20
Postat de alexutzu83 pe 08 August 2010, 05:10

gsp e cauza problemelor din fotbalul romanesc! promoveaza non-valori si ipocriti, in loc sa promoveze fotbalul. sportul tinde sa devina subiect tabu. can-can -ul e pe primul loc. Rusine GSP! sper sa dati faliment!

Foarte, foarte mare dreptate ai, omule!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează