FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Revoluţie la Galaţi » Oţelul şi-a întărit deja lotul cu 3 nume importante

Articol de - Publicat duminica, 16 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 15 decembrie 2012 20:54

Fosta campioană s-a despărţit de Viglianti, Enescu şi Buş. Aceştia au fost deja înlocuiţi cu Astafei, Vancea şi Zaharia


După turul dezastruos, dar şi după venirea unui nou acţionariat, la clubul de la malul Dunării au început schimbările la nivelul lotului. Laurenţiu Buş (25 de ani) şi Dănuţ Enescu (25 de ani) au fost primii puşi pe liber. Celor doi le-au fost reziliate angajamentele şi au devenit jucători liberi. La capitolul plecări se încadrează şi Gabriel Viglianti, acesta decizînd să îşi încheie cariera la numai 33 de ani, deşi mai avea contract pînă în vară!

Moldovenii au fost activi şi la capitolul veniri, aceştia reuşind să semneze cu trei fotbalişti din Liga 1. Victor Astafei (25 de ani) a fost transferat de la FCM Tg. Mureş, în schimbul a 220.000 de euro. Alexandru Zaharia (22 de ani), mijlocaşul care a evoluat în tur pentru CS Severin, a fost adus pentru 100.000 de euro, iar ultimul sosit, Cosmin Vancea (CS Severin, 27 de ani), a fost declarat liber şi s-a alăturat formaţiei pregătite de Viorel Tănase. Pe lista de achiziţii a directorului general Narcis Răducan se mai află şi alte posibile veniri, cele mai vehiculate nume fiind portarul Emilian Dolha (33 de ani, Bistriţa) şi atacantul argentinian David Depetris (24 de ani, Trencin).


"E adevărat că discutăm transferul lui Dolha. N-am renunţat nici la Depetris, dar va fi greu să-l luăm după evoluţiile pe care le-a avut în Slovacia"
Narcis Răducan, director general Oţelul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
blaustein
blaustein  •  16 Decembrie 2012, 14:55
Postat de blu3_sky pe 16 Decembrie 2012, 02:48

un herea,texeira nu se pot lua?ca doar avem bani acu nu?un maxim si asa mai departe....luam de la cs severin si gloria...cu asa jucatori nu facem performanta...avem bani hai sa luam jucatori de viitor nu mediocrii

Tu crezi ca astia ar avea motivatia sa vina la Galati? Parerea mea e ca ar fi niste bani aruncati. De ce nu-l nominalizezi si pe Adrian Cristea? :) Otelul a facut o treaba foarte buna cu transferurile in ultimii ani, iar acum uite ca ia si jucatori ceva mai scumpi fata de ce erau obisnuiti. Nu stiu cand a mai dat Otelul sute de mii pe un jucator. Eu spun ca adopta strategia cea mai buna. Asa se face treaba.

cosmyn6666
cosmyn6666  •  16 Decembrie 2012, 14:41
Postat de blu3_sky pe 16 Decembrie 2012, 02:48

un herea,texeira nu se pot lua?ca doar avem bani acu nu?un maxim si asa mai departe....luam de la cs severin si gloria...cu asa jucatori nu facem performanta...avem bani hai sa luam jucatori de viitor nu mediocrii

Pe cei pe care i-ai nominalizat tu o sa-i cumpere idolii tai carora cu mandrie le porti stema, lasa-ne te rugam, vezi-ti de oile tale si nu mai folosi exprimari la persoana I plural cand vorbesti despre Otelul Galati pentru ca nu meriti , vezi-ti de oitele si ciobanii tai!! Salut.

theopalas
theopalas  •  16 Decembrie 2012, 13:54

La Otelul salariile sunt la zi. Asta e cel mai important.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează