FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Rivalele Viitorului plănuiesc sancționarea celor de la CSU Craiova » Ce spune Ionel Dănciulescu

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2017 12:30

Rivalele la titlu ale celor de la Viitorul adună probe înainte de meciul echipei lui Hagi pentru a-i acuza pe cei de la CSU Craiova de nerespectarea competiției.

Echipele vor să profite de un articol din regulament potrivit căruia o echipă poate fi sancționată dacă se dovedește că nu a respectat competiția.

Înainte de meciul de diseară, Marcel Popescu, președintele celor de la CSU Craiova, a anunțat că oltenii vor folosi mai multe rezerve în meciul cu Viitorul. Astfel, cluburile le-au transmis celor de la CSU Craiova că riscă penalități dacă vor evolua cu juniorii.

Dănciulescu: "aM ÎNCREDERE ÎN CRAIOVA"

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al celor de la Dinamo, crede în corectitudinea celor de la CSU Craiova și nu ia în calcul suspiciunile de blat.

"Am încredere în profesionalismul lui Gigi Mulțescu și în cel al jucătorilor și al oficialilor de la Craiova. Echipa are o istorie nepătată. Craiova a dat mereu dovadă de ardoare, la fel cum a jucat și în meciurile cu noi. Nu cred că cineva și-ar permite să își bată joc de miile de fani ai echipei.

Cred că va fi un meci lipsit de orice suspiciune, care se va decide pe teren. Nu vrem să existe niciun semn de întrebare în dreptul nimănui. Gică Craioveanu este unul dintre garanții corectitudinii de la CSU Craiova. Ar fi urât să fie acuzații de non-combat", a spus Dănciulescu pentru GSP.RO.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (93)
danut1971
danut1971  •  07 Mai 2017, 20:00

va fi blat al oltenilor si cu viitura si cu fcsb-ul! rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

cbre
cbre  •  07 Mai 2017, 18:38

RM joaca tot la doua etape cu echipa a doua... La ce nivel am ajuns... Nu poți baga rezervele ca te acuza de blat... Parca e mare academie la Craiova, domnilor... Ce va speriați așa, doar n-or fi 11 CR7 sau Messi Titularii Craiovei???

mosykw1
mosykw1  •  07 Mai 2017, 17:19

Un meci il poti tranti usor fara sa vorbesti cu nici un jucator.Bagi 5-6 rezerve ,5 titulari ,ii pui sa joace pe alte posturi decat cele obisnuite si gata,ai pierdut garantat meciul!Atata timp cat rezervele-rezervelor fac parte din lot,nu prea vad cum poti acuza o echipa de non-combat.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează