FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Românii nu au încredere în Justiţie: "Dacă va fi vreo condamnare, eu mă întorc în România!"

Suporterii nu mai au încredere în justiţia din România.
Suporterii nu mai au încredere în justiţia din România.

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 23 februarie 2012 20:34

Oamenii au reacţionat pe net la vestea că cei 8 inculpaţi în Dosarul Transferurilor ar putea primi pedepse cu executare, dar marea lor majoritate sînt pesimişti: "Vor lua maximum 3 ani, cu suspendare".

Mai sînt doar cîteva zile pînă cînd Tribunalul Bucureşti va pronunţa prima sentinţă în Dosarul Transferurilor, unul dintre celebrele cazuri penale din fotbalulul românesc. Amploarea anchetei, iniţiată de DNA după dezvăluirile din Gazeta Sporturilor din februarie 2006, dar şi notorietatea controversatelor personaje aflate pe lista inculpaţilor au provocat, mai ales în ultimele zile, vii reacţii în rîndul microbiştilor şi nu numai.

Oamenii sînt însă sceptici. Nu cred că în România, indiferent de vină, personajele gen VIP ar putea să primească pedepse cu executare. Jiji Piperistu' a postat cel mai interesant mesaj : "Dacă se întîmplă vreo condamnare cu executare în dosarul ăsta, eu vin înapoi în ţară. Jur! Şi cum sînt convins că n-o să fie aşa, mă duc chiar acum să-mi reînnoiesc numerele de la maşină pînă la anu'. La anu' şi la mulţi ani, ţara mea blestemată!"

Alte reacţii de pe internet

"Să-i vedem în perechi cu brăţări pe mînă cum se urcă în limuzina Poliţiei. Să facem împerecherile: fraţii albanezi, borcea-neţoiu, copos-tata jean, baciu-mimi! Ar fi prea frumos...dar să lăsam fabulele! Vor face închisoare cu suspendare :)" (al)

"Dacă va face cineva măcar 3 ani de închisoare, am să mă uit din nou cu plăcere la meciurile din Liga1. Redaţi fotbalul suporterilor!"
(Sergey)

"Hai să fiu răutăcios: se ocupă Gazeta şi de mafiotismele din fotbal? Căci despre Dosarul Valiza o cam daţi cotită" (Victor L)

"Unu’ care fură o găină primeşte 5 ani. Ăştia care fură milioane…nimic. ROMÂNIA" (unul)

"Poate aduce 20 de ani sau poate să nu aducă nici o zi. Pînă la pronunţarea definitivă mai e mult, asa că nu văd sensul ca Gazeta să se laude" (red)

"Prejudicierea statului (prin evaziune fiscală) e probabil reală. A cluburilor – nu. Copos, Borcea, Pădureanu nu-şi pot păgubi cluburile, fiindcă ei SÎNT cluburile. De ce ar fura Copos de la Copos?! DNA e o instituţie creată din interes politic şi asta o face slabă. E uşor de ghicit că după ultimul recurs nici unul dintre inculpaţi nu va face închisoare. Garantat DNA" (Broscuţa Oac)

"Se laudă acuzarea că a cerut pedepse severe, dar să fim serioşi!, vor lua vreo 5 ani cu suspendare şi nu vor sta nici măcar o secundă în puşcărie" (JE)

"Dacă se poate să îl ia şi pe GIGI cu ei. Unu pentru toţi şi toţi pentru unu :))" (qaTTaLin)

"Ar fi al nu ştiu cîtelea caz dat la spate. Ce suspendare? Femeia aia care a furat din piaţă şi avea 3 copii? I-au dat 3 ani!!!" (Popor)

"Unde să scriu că se aplică legea … NU cred în justiţia ROMÂNA – e coruptă pînă în măduva oaselor !!!! BORCICĂ să primească maximum pentru că mai are şi CORUPŢIA cu ARBITRII cu shampanii !!!!!!!" (RancidRedneck)

"Băi, voi, «gazeta» sînteţi miezu’ din dodoaşcă… Voi aţi inventat şi roata, aţi descoperit şi focul, şi mersul pe jos. Noroc cu voi, că altfel trăiam în peşteri şi acum… Penibililor!" (fram ursul polar)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
chessar
chessar  •  24 Februarie 2012, 11:17

Justitie? Care justitie? NU va fi decat o mustrare cu public. Banii vor ramane tot acolo unde s-au dus.

nicu_italia
nicu_italia  •  24 Februarie 2012, 08:56

sint plecat din tara de 17 ani si acum ma felicit ca am facut pasul cu toate ca la inceput a fost greu acum e bine acum 3 ani am venit inapoi cu 4 oameni de afaceri sa investim in zona vaslui dar mafia locala a spus nu un anumit primar a cerut spaga 200000 de euro asa ca a trebuit sa plecam acum imi dau seama ca romania e condusa de mafie asa si in fotbal pina cind nu vor ddispareea mafiotii de becali borcea porumboiu copos dragomir etc nu va fii ffotbal iar justitia romana e corupta nu vor facee puscarie in romania legea trebuie respectata doaar de catre oameni saraci pentru bogati [cei care au furat la greu cu ajutorul justitiei si a politicului] legea nnu exista doar atat pot ssa spun

alecsss
alecsss  •  24 Februarie 2012, 08:07

Si inca ceva,lauda asta de sine gen "Gazeta a facut, Gazeta a dres, datorita Gazetei s-a-ntamplat", imi intoarce stomacu' pe dos. Lasati-ne pe noi sa va laudam, daca vom considera ca e cazu'!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează