FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - STEAUA 1-1

Ronny Levy îi răspunde lui Gigi Becali: ”Vrei echipă? Adu-mi patru jucători!”

Ronny Levy îi cere lui Gigi Becali încă patru jucători
Ronny Levy îi cere lui Gigi Becali încă patru jucători

Articol de - Publicat duminica, 24 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 24 iulie 2011 13:03

Ronny Levy se apără în faţa criticilor explicînd că prestaţia de la Sibiu înseamnă maximum pentru lotul actual şi-i cere lui Becali să urgenteze transferurile.


- Domnule Levy, ce s-a întîmplat?
- Am mai avut ocazii după ce am marcat pentru 1-0 şi am fi putut să ne desprindem. În fotbal aşa se întîmplă, dacă nu marchezi ca să faci diferenţa, îi dai speranţe adversarului, care capătă încredere şi vine peste tine. Aşa am păţit noi.

- Ce vă lipseşte?
- Cred că a văzut toată lumea ce: patru-cinci jucători foarte buni. Cam asta ne mai trebuie.

- Cînd credeţi că-i veţi avea?
- Cît mai curînd, sper. Asta dacă vrem să fim echipă de top. Altfel, şi la Sibiu băieţii au luptat, au făcut ce au putut. Problema e că mai mult de atît nu se poate cu lotul actual. Ca să progresăm, trebuie să luăm repede cîţiva jucători noi!

- Ştiţi că Gigi Becali v-a criticat din nou?
- Becali decide pentru el, nu pot să hotărăsc eu ce are el de făcut. Dacă el consideră că e mai bine să vorbească, vorbeşte. Dacă i se pare că trebuie să tacă, tace. Face cum crede că e mai bine.

Vezi rezumatul partidei Voinţa Sibiu - Steaua 1-1

"Nu cred că postul lui Levy e periclitat de egalul de la Sibiu. Dar antrenorului îi va fi foarte greu să se descurce fără patru-cinci jucători noi şi buni!"
Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua

"Ar fi o dovadă de prostie să ne gîndim acum la titlu. Echipa joacă foarte prost, ăsta e adevărul, şi am pierdut deja două puncte pe care trebuia neapărat să le avem!"
Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua

Cifrele meciului
43,2% posesie 56,8%
17 şuturi 9
6 şuturi pe poartă 4
12 faulturi 15
2 cornere 4
3 ocazii 6

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
filozoful
filozoful  •  25 Iulie 2011, 17:54
Postat de cangurul pe 24 Iulie 2011, 01:29

4,5 jucatori noi si foarte buni ca sa bati o echipa de pe locul 4 din a doua divizie?Ai prins repede scuzele antrenorilor romani.Baga faza aia:"baietii si-a dorit mai mult victoria"Mai ai 4,5 etape pe banca.Maxim.

FOARTE OPTIMIST....4,5 ETAPE..

varanga53
varanga53  •  24 Iulie 2011, 15:34

Se mai poate spune si "Becali vrei echipa ? Ia-ti alt antrenor!"!Greseala fundamentala este,insa, aceasta culme a prostiei si vanitatii : Gigi Becali!Oricat de prost sfatuit ar fi (si este),dupa atatia ani in fotbal ar fi trebuit sa se "lipeasca"ceva de el,dar mintea lui "odihnita"refuza orice altceva decat "mismasurile"!Doamne,as accepta si o retrogradare, numai sa scapam de boala asta numita Becali!

mishoo
mishoo  •  24 Iulie 2011, 13:36
Postat de vladutz13 pe 24 Iulie 2011, 01:53

Are dreptate.... ce pretentii sa ai, chiar si cu Vointa??? cand ai doar o rezerva pe banca.... Radut. Daca se accidenta cineva, oricine, era dezastru. Sunt niste accidentari, dar chair si-asa e inacceptabil, si de vina e Meme ca nu a adus jucatori. Doar vorbe in vant.... au dat afara 10 oameni si au adus 3.

pe cine vrei sa aduca meme daca ciobanu nu sare cu banu'? pe ma-sa?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează