FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ

S-au fript! » Dinamoviştii n-au avut răbdare cu Bakaj şi acum nu ştiu cum să-l aducă înapoi

Elis Bakaj a fost cumpărat de Dinamo de la Dinamo Tirana pentru 300.000 de euro
Elis Bakaj a fost cumpărat de Dinamo de la Dinamo Tirana pentru 300.000 de euro

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 05 mai 2012 22:44

Elis Bakaj a renăscut la Cernomoreţ Odesa: evoluează ca al doilea vîrf, a marcat de 4 ori în zece apariţii şi ucrainenii vor activa clauza de transfer definitiv.

La Dinamo a marcat cinci goluri în 27 de partide, în două sezoane, iar la Cernomoreţ a înscris de 4 ori în zece meciuri. Lui Elis Bakaj îi merge de minune în Ucraina, unde a devenit jucător de bază şi şi-a regăsit pofta de fotbal.

Albanezul de 25 de ani a găsit în persoana lui Roman Grigorciuk, antrenorul lui Cernomoreţ, un adevărat aliat. Acesta a purtat discuţii repetate cu Elis, l-a întrebat unde dă cel mai bun randament, astfel că la Odesa evoluează ca al doilea vîrf, în timp ce la Dinamo era utilizat mai mereu ca mijlocaş stînga şi rareori intra în centru.

"Lui Elis i s-a dat libertate de mişcare în teren, avantajul este că antrenorul este încîntat de calităţile sale şi l-a pus să joace ca al doilea vîrf. El a dat randament, a marcat goluri, iar ucrainenii sînt foarte mulţumiţi şi vor să-l cumpere definitiv", a explicat agentul lui Elis, Cristea Opria.

Costă doar 200.000 de euro!
Ca o comparaţie, Bakaj a avut la Dinamo aceeaşi problemă cu care s-a confruntat şi Marius Alexe pînă să fie numit Dario Bonetti. Alexe, utilizat ca mijlocaş stînga, a marcat în turul campionatului un singur gol şi a avut evoluţii foarte slabe, însă acum, de cînd italianul l-a avansat, Marius a înscris de patru ori!

Bonetti şi-a exprimat dorinţa de a-l avea din vară la pregătiri pe Bakaj, însă acest lucru nu va fi posibil dacă Odesa activează clauza de transfer definitiv, în valoare de 200.000 de euro. Dinamo a încasat în iarnă 100.000 de euro pentru împrumutul pînă în vară, iar ucrainenii trebuie să vireze restul banilor în perioada 15 mai - 1 iunie.

De trei ori mai mulţi bani
În acest moment, Elis Bakaj are un contract lunar de 18.000 de euro, cu 10.000 de euro mai mult decît încasa în Ştefan cel Mare. Albanezul de 24 de ani a mai încasat, pe lîngă contract, şi diverse prime, de pînă la 3.000 de euro pentru victorie. Pentru a-l convinge să semneze din vară un contract pe trei sezoane, ucrainenii îl ademenesc pe Bakaj cu un salariu de 25.000 de euro, adică de trei ori mai mult decît ar avea dacă s-ar întoarce la Dinamo.

23 de prezenţe în tricoul echipei naţionale a Albaniei are Elis Bakaj, fără gol înscris

4 goluri au marcat Niculae şi Alexe în acest retur de campionat, cei doi avînd acelaşi randament ca Bakaj la Cernomoreţ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
florinch
florinch  •  06 Mai 2012, 13:18

Bakaj a fost dat deoarece nu era impresariat de catre Becalihoti si datorita faptului ca Ciubotariu a dovedit ca nu este antrenor.Cum sa dai 2 jucatori tehnici,Bakaj si Paun, si sa opresti gloabe precum Munteanu,Rus,Stoica?Pai numai daca vedeai cum loveste Bakaj mingea iti dadeai seama ca este jucator de fotbal,iar driblingurile si suturile lui Paun cine oare de la Dinamo le mei are?A trebuit sa fi mare prost sa-i dai pe cei doi si sa mai si pui clauza de cumparare de 200 000 de euro pentru Bakaj.Eu cred ca patronii lui Dinamo ori vand la negru acesti jucatori (si ar trebui arestati),ori sunt retardati rau de tot (si ar trebui indepartati de la Dinamo).

gaby26
gaby26  •  06 Mai 2012, 11:30

NICU BADEA NE SUGE PULA !!

nicolaevici
nicolaevici  •  06 Mai 2012, 11:27

Afaceri gen Nicolae Badea ....plecati dracului odata de la clubul asta ca ne-ati mancat de tot...!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează