FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

S-au înțeles! Transferul anunțat de Becali în urmă cu câteva zile a fost confirmat de jucător: "Da, am semnat cu Steaua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 20:58

Junior Morais a semnat în această seară cu Steaua și este al treilea transfer perfectat de roș-albaștri în această perioadă de mercato. 

Fundașul stânga de 30 de ani a confirmat că a ajuns la o înțelegere cu formația patronată de Gigi Becali și se va alătura Stelei în vară, când îi va expira contractul cu Astra.

"E adevărat, ne-am înțeles și am semnat cu Steaua. Da, din vară sunt jucătorul lor. Eu merg la Astra acum să-mi fac treaba până la vară și apoi mergem mai departe. Sunt de mulți ani în România, îmi place aici și Steaua e bine pentru mine și familia mea. Nu am discutat cu Alibec."

"Steaua este o echipă mare, a avut niște probleme că nu s-a calificat în Champions League și nu a luat titlul, dar mereu caută jucători foarte buni. Nu i-am spus lui Marius Șumudică de această decizie! Și el a fost fotbalist și știe cum se întâmplă", a spus Morais, citat de TV Sport ro.

Vestea vine la doar o zi după ce oficialii Astrei au emis un comunicat în care anunța că nu negociază niciun transfer cu echipa lui Gigi Becali.

Patronul Stelei a anunțat aseară transferul lui Gnohere, de la Dinamo, după ce în toamnă s-a înțeles cu un alt fotbalist al Astrei, atacantul Denis Alibec.

Steaua 2017 în 4-2-3-1: 
Niță - Tamaș, Moke, Toșca, J. Morais - Pintilii, Boldrin - Ad. Popa (Fl. Tănase), Gnohere, De Amorim - Alibec

Steaua 2017 în 4-1-3-2: 

Niță - Tamaș, Moke, Toșca, J. Morais - Pintilii - Ad. Popa , Boldrin (Fl. Tănase), De Amorim - Alibec, Gnohere

Steaua 2017 în 3-4-1-2

Niță - Tamaș, Toșca, Momcilovici  - Ad. Popa (Enache), Pintilii, Boldrin, Morais - Fl. Tănase - Gnohere, Alibec

"Am semnat deja cu Junior Morais. A semnat un contract care va începe din vară. Am făcut o ofertă Astrei. Dau 500.000 de euro ca să îi iau pe Morais și Teixeira. Ei au refuzat, spunând că vor și bani pe Teixeira. Asta e, dar Morais vine din vară la Steaua" Gigi Becali

1.800.000 €este cota lui Morais, care a jucat 28 de meciuri pentru Astra în acest sezon, pe site-ul transfermarkt.com.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (54)
haideusicfr
haideusicfr  •  07 Ianuarie 2017, 21:34

Astazi am vazut la tvr1 un reportaj cu o plimbare cu un tren istoric .150 de ani de la primul voyage al trenului regal. Principesa Margareta, Pricipele Radu ,invitati romani si straini ,finuti ,educati ,moment de amintiri. Deschid gsp-ul si-i vad mutra la taranoiul asta . Pe care-l tamaiati cu totii.Vorbesc de gsp-isti. N-aveti un simt al masurii , un nivel al ..*nivelului* .Sub care ar trebui sa nu puteti cobori.Auzi ce va face Steaua la vara ? Pai pana atunci din cate am inteles tot din scrierile voastre Steaua sau fcsb s-ar putea desfiinta..pana una alta. Da de da Domnu* !

martinpen
martinpen  •  07 Ianuarie 2017, 22:36

Urata regula sa semnezi cu alta echipa si sa joci la alta... Cine a aprobat asa ceva, idiot mare a fost.

tandd
tandd  •  07 Ianuarie 2017, 22:02

ps. si oricum o sa se numeasca fc gazde pana la vara)))

Vezi toate comentariile (54)
Comentează