FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ

S-au săturat, apoi au aplaudat! » Fanii Rapidului i-au cerut demisia lui Sabău la 0-2 şi i-au înjurat pe jucători

Galeria Rapidului a încercat să facă spectacol la meciul cu CFR.
Galeria Rapidului a încercat să facă spectacol la meciul cu CFR.

Articol de - Publicat duminica, 26 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 25 august 2012 23:45

Fanii au luat foc după eliminarea lui Oros: l-au înjurat pe Alexandru Tudor, i-au cerut demisia lui Sabău şi i-au ironizat pe jucătorii rapidişti. În repriza secundă, după golul de 3-2, ultraşii au scandat numele favoriţilor.

Deşi Daniel Pancu era nemulţumit că suporterii nu mai vin la stadion, aseară ultraşii au umplut Giuleştiul. Şi-au încurajat favoriţii, au cîntat, dar reuşitele clujenilor i-au amuţit pentru cîteva minute. Pînă cînd Oros s-a gîndit să iasă în evidenţă şi i-a pus o piedică lui Nicoară. A luat al doilea cartonaş galben şi implicit "roşu", iar tot stadionul a explodat. Principala ţintă, Alexandru Tudor. Galeria l-a înjurat pe "Brad Pitt" şi chiar a aruncat cu o bucată de scaun pe gazon.

Imediat, şi-au adus aminte că favoriţii sînt conduşi cu 2-0 şi au îndreptat tunurile către Bozo şi compania, transmiţîndu-i un mesaj şi lui George Copos: "Să vină banii la băieţi!". :)

Nu l-au uitat nici pe Ioan Ovidiu Sabău şi i-au cerut pentru prima dată să plece din Giuleşti. "Demisia, demisia!", iar pe finalul primului mitan şi-au reîndreptat atenţia către jucători: "Campionii, campionii" şi ole-uri ironice la pasele reuşite ale favoriţilor. Înainte de startul reprizei secunde, mare parte din galerie a plecat de la stadion.

S-au întors o dată cu revenirea fantastică a alb-vişiniilor.

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Rui mai stă o lună!
Deşi iniţial fundaşul Rui Duarte trebuia să revină pe teren în etapa a 8-a, portughezul va lipsi mult mai mult după ce s-a accidentat în meciul retur cu Heerenveen. "Rui face un tratament intensiv de recuperare într-o clinică ultamodernă din Lisabona, acolo unde se recuperează, de obicei, şi Cristiano Ronaldo. Din păcate, el va putea juca din nou în aproximativ patru săptămîni. E un băiat simpatic, cu istoria întîrzierilor lui la echipă, dar acum situaţia lui este una foarte serioasă. Nu a fugit nicăieri", a punctat preşedintele Rapidului, Constantin Zotta.

Baze, reprimit
Deşi iniţial voia să-l trimită la echipa a doua pe atacantul macedonean Baze Ilijoski, după gestul său de la Ploieşti, unde şi-a înjurat antrenorul, Ovidiu Sabău l-a iertat şi l-a folosit titular în meciul de aseară. Mai mult decît atît, se pare că jucătorul a scăpat şi de amenda usturătoare de 8.000 de euro după o discuţie cu Moţu' şi cu şefii.

Ando aclamat
Antrenorul oaspeţilor, Ioan Andone, a fost aplaudat de fanii giuleşteni în momentul în care echipa a făcut inspectarea gazonului. "Ştiam că o să fiu primit bine în Giuleşti, chiar dacă au existat persoane care m-au şi apostrofat. Rapid a fost cu siguranţă unul dintre cluburile unde m-am simţit foarte bine şi am avut o relaţie excelentă cu fanii! E greu să mă uite după ce-am umilit Steaua cu 5-1, chiar aici, în Giuleşti", a spus Andone.

Cîştigă premii la Recurs!
MEDIA. În această seară, de la ora 23:15, pe GSP TV, Ovidiu Ioaniţoaia vă invită la o nouă emisiune a Recursului etapei. Invitaţi vor fi Ovidiu Herea, care va discuta despre startul de sezon sub aşteptări al Rapidului, dar şi despre ce obiective mai pot avea giuleştenii. De asemenea, în studio vor fi prezenţi Gheorghe Mulţescu, antrenorul care face senzaţie la Astra, dar şi directorul sportiv al Concordiei, Petre Marin. Pe www.recursul.ro puneţi întrebări şi puteţi cîştiga tricouri ale echipelor Rapid, Astra şi Chiajna!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (32)
cosmin-niko
cosmin-niko  •  26 August 2012, 17:17

nu a plecat nimeni la pauza,cei din centru s-au dus spre lateral,ne-am divizat,dar ce sa stie astia de la gsp,ei baga mereu strambe,daca plecau la pauza cum naiba mai intrau,fiindca daca iesi din curtea stadionului nu mai ai voie sa intri ps:pun pariu ca comentariul meu va fi sters

supermandolar
supermandolar  •  26 August 2012, 13:53

...Poate ar fi mai bine sa protesteze așa la fiecare meci galeria si sa ne scuteasca de prezenta lor si de cintecele lor obosite pe ritmuri de manele lalaite care au darul de a te scârbi sau de a te adormi , dar in nici un caz de a te incuraja; ce treaba ar mai face atunci Sabau

robert88
robert88  •  26 August 2012, 11:58

ce mai suporteri.....=))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează