FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Sabău: "Suntem favoriţi în derby-ul cu Rapid, însă m-aş mulţumi şi cu o remiză"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Tehnicianul Politehnicii Timişoara, Ioan Sabau, a declarat că Rapidul a dat lovitura prin mutările lui Varga şi Bălan, însă crede că echipa sa porneşte cu prima şansă în confruntarea de vineri.

"Este un mare avantaj că Rapid a reuşit să-i transfere pe Varga şi Bălan, jucători valoroşi pe care i-am fi dorit şi noi. Chiar dacă abia au ajuns la echipă, cred că cei doi jucători pot evolua fără probleme în partida cu noi.

Au valoare individuală care le permite să evolueze la nivel înalt, chiar dacă se află la o echipă de o perioadă foarte mică. Cred că Timişoara poate fi considerată favorită, mai ales că noi am obţinut o victorie de moral în ultima etapă.

La fel cum avem şi noi jucători la lot, au şi ei, au şi probleme cu jucătorii accidentaţi, iar Lazăr este suspendat. Nu cred că trec nici ei printr-o perioadă prea bună şi am încredere că putem scoate un rezultat bun.

Uneori contează şi tradiţia în astfel de meciuri, însă eu nu mă bazez pe acest lucru, de obicei. M-aş mulţumi şi cu un punct din această partidă, însă din meciurile cu Urziceni şi Rapid, mi-am fixat ca obiectiv, obţinerea a şase puncte", a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
reality
reality  •  04 Martie 2010, 13:35

Felicitarile mele domnu Sabau. Prima data ar fi bine sa va hotarati... ori suntem favoriti ori va multumiti cu egalul. La o astfel de atitudine parca vad ca o sa luati o plasa mare de goluri, asta asa... poate va vine mintea de unde a plecat.

 •  04 Martie 2010, 01:13

esti favorit pe giulesti??? cu tot respectul nelutu dar vorbesti prostii. nicio echipa din romania nu e favorita pe giulesti. sa zici mersi cu un egal.

booba
booba  •  03 Martie 2010, 19:09

Bravo Nelutule, asta da atitudine de invingator. Vezi sa la transmiti si jucatorilor entuziasmul asta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează