FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL, AZI, 20:30, LOOK TV, LIVETEXT GSP.RO

Şah la Rege » Dinamo vrea să refacă un palmares ruşinos şi caută prima victorie cu Viitorul

Articol de - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 01:06

Dinamo caută vineri primul succes în dauna Viitorului lui Hagi, întrucît palmaresul este ruşinos cu puştii acestuia: două remize şi două înfrîngeri.

Duelurile directe dintre Dinamo şi Viitorul au fost aprinse, cu toate că n-au existat decît 4 confruntări între echipe în Liga 1. Echipa lui Gică Hagi este o adevărată "bestie neagră" pentru "cîinii roşii". Întrucît dinamoviştii n-au cîştigat nici una dintre partidele disputate în faţa actualei grupări din Voluntari.

Dacă în deplasare au bifat două remize, acasă, în Ştefan cel Mare, roş-albii s-au făcut de rîs. Au pierdut de fiecare dată, 2-3 şi 1-2. Avertisment pentru vineri către echipa ce-a fost eliminată de Mioveni din Cupă.

Mereu acuze
Fiecare eşec din Ştefan cel Mare a lansat valuri în interiorul "haitei". Mai întîi, la finele ediţiei 2012/2013, în etapa 33, Dinamo a pierdut, scor 2-3, Bălaşa marcînd golul succesului Viitorului în minutul 88.

S-a speculat atunci că roş-albii ar fi cedat voit pentru a salva trupa lui Hagi de la retrogradare, echipă care tocmai cîştigase suspect şi-n Ghencea, în faţa Stelei. Dinamo şi Viitorul au respins acuzele de blat.

În prima partidă oficială a lui 2014, "cîinii" au pierdut cu 2-1 acasă, după autogolurile lui Cioinac (80) şi penalty-ul transformat de Larie (89). Iar scandal, existînd acuze că o parte dintre jucătorii roş-albilor ar fi vîndut meciul! Suporterii le-au bătut obrazul jucătorilor de fiecare dată.

"E clar că trebuie să cîştigăm meciul cu Viitorul, orice alt rezultat va fi privit ca un eşec! Aşteptăm concentrare şi eficienţă în faţa porţii, trebuie să arătăm că Dinamo este Dinamo" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Sînt mai bun ca tata!"
Patrik Petre a vorbit pentru fcdinamo.ro despre ambiţiile sale fotbalistice şi consideră că are calităţi superioare celor pe care le-a avut tatăl său, ca jucător: "Vreau să joc bine, să dau goluri şi lumea să uite astfel, uşor, uşor, de tata. Nu vreau să mai fiu privit ca băiatul lui Florentin Petre. Cred că sînt mai talentat decît el, dar tata e fericit că eu sînt mai bun. Mi-am dorit dintotdeauna să-l ajung. De mic urmăream meciurile lui şi am vrut să joc şi eu cu tribunele pline. Visul mi s-a îndeplinit împotriva Stelei, cînd am debutat în Liga 1".

Cu salariul la zi
Fundaşul "cîinilor", Andrei Cordoş, spune că se simte foarte bine în Ştefan cel Mare şi se arată plăcut impresionat de faptul că este plătit la zi de Dinamo: "Nici mie nu-mi vine să cred ce repede m-am adaptat la Dinamo. Colegii, oamenii care sînt în jurul clubului m-au făcut să mă simt ca acasă. Pentru prima dată în viaţa mea de fotbalist sînt cu salariul la zi, ceea ce este mare lucru dacă ne uităm la ce se întîmplă la alte echipe de Liga 1".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Noiembrie 2014, 20:47

"Visul mi s-a îndeplinit împotriva Stelei, cînd am debutat în Liga 1"- Si noua!!!! Pun pariu ca nu o sa uiti usor Steaua dupa 3-0 ala.....sa vedem daca o sa fi fotbalist mai mare ca tac-tu, nici nu e foarte greu, sincer acum.......el a fost "celebru" doar prin faptul ca era pescar la curent.....si cam atat..

redbuldog
redbuldog  •  07 Noiembrie 2014, 16:00

Dah sa-l vedem pe dl.Stoicaneti ce ,,gogosele electorale'' ne mai arunca daca nu reuseste sa castige acest meci!?Are lotul valid,jucatorii multumiti de platile la zi,s.a.acum chiar nu va mai avea vreo scuza,iar scandarile cu ,,demisia'' nu trebuie sa i se mai para ca ofense stinghere din partea a 3-4 fani....

reddogsv
reddogsv  •  07 Noiembrie 2014, 09:18

Daca joaca macar o repriza cum au jucat cu Steaua nu are cum se la scape victoria. Daca....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează