FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Salvaţi de clauză » Alvarez ar putea fi pus pe liber dacă nu îşi revine din accidentare

Pentru a-l aduce pe Alvarez în România,
Pentru a-l aduce pe Alvarez în România, "cîinii" au trebuit să-i plătească 200.000 de euro la semnătură

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 septembrie 2012 00:33

Edgar Alvarez revine azi din Italia, urmează să fie supus unui control medical amănunţit, iar dacă acesta va releva că are probleme grave i se va rezilia contractul în iarnă.

Dinamo a reuşit să ia legătura cu Edgar Alvarez, plecat în Italia pentru un consult medical amănunţit la începutul săptămînii trecute. Mijlocaşul de 32 de ani care acum este indisponibil din cauza unei leziuni musculare le-a transmis roş-albilor că va reveni azi în ţară, urmînd să fie supus unor analize şi de doctorii români.

Dacă se va confirma că hondurianul va fi indisponibil mai mult de o lună de zile, dinamoviştii au de gînd să renunţe la serviciile lui. În ajutorul acestei idei vine o clauză pe care şefii au fost inspiraţi să o strecoare în momentul în care s-a semnat contractul. Paragraful spune că, la finalul turului, în iarnă, Dinamo are posibilitatea să rezilieze contractul dacă jucătorul nu poate fi utilizat în folosul echipei din cauza problemelor medicale.

Roş-albii au descoperit şi de ce Alvarez stă mai mult prin spitale şi face doar antrenamente uşoare: "Are probleme vechi la coloană, care sînt destul de grave şi care recidivează ori de cîte ori face efort prelungit. Se recuperează alături de kinetoterapeutul său din Italia, însă şansele ca el să îşi revină rapid sînt minime!".

15 minute a jucat Alvarez pentru Dinamo, cu Chiajna (0-0), el ieşind accidentat în urma unui sprint

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Negoiţă: "Nu vrea nimeni locul 6"
Negoiţă la Radio GSP: "Bonetti a zis că echipa are ca obiectiv locul 6 ca să mai ia din presiunea care apasă pe umerii unei formaţii tinere, cu jucători timoraţi, pentru că n-au mai jucat la acest nivel. Dar vom lupta şi pentru locul 1, iar tehnicianul are un bonus substanţial dacă Dinamo se clasează pe unul dintre locurile 1-4. Iar noi avem de gînd să suplimentăm bonusurile dacă încheiem campionatul pe poziţia întîi sau a doua".

Curtean: "Mai credem în titlu"
Alex Curtean este de părere că Dinamo nu şi-a irosit toate şansele în lupta pentru titlu: "Nu putem vorbi acum că am ieşit din calculele campionatului. Dacă învingem Rapidul, în restanţă, în octombrie, şi vom reveni cu victorii pînă la acel meci? Nu jucăm slab, problema este că nu marcăm. Nu e doar vina atacanţilor, fiindcă, aşa cum trebuie să ne apărăm cu toţii, tot aşa trebuie să evoluăm şi-n ofensivă".

Inbox
- "Cîinii" au fost liberi sîmbătă, iar de ieri au început antrenamentele pentru meciul de sîmbătă, cu U Cluj. Bonetti n-a fost prezent, pregătirile fiind conduse de secunzi.
- Birindelli nu crede că divergenţele dintre jucători la antrenamente afectează echipa: "Sînt chestii care se întîmplă şi se rezolvă în vestiar". La fel crede şi Negoiţă: "E imposibil să nu apară şi conflicte, e vorba şi de orgoliu".

Citește și:

Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”
Diverse
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (1)
spartandinamovist
spartandinamovist  •  17 Septembrie 2012, 11:07

alvarez inafara etalarii bolidului in stefan cel mare nu a aratat nimic decit ignoranta fata de Dinamo, poati ai toate fitele de jucatori in lot ,dar daca joca tot fosilele care nea dus an de an pe locurile 5-6 nu ne incalzeste cu nimic ca avem in lot staruri terminate ..dati-l afara daca nu mai popate si cu bani lui platitil pe Filippo Inzaghi sa antreneze atacul ,fata ofensiva ,si cu dario si birindeli pe faza de aparare ,la anul va fi o echipa completa,fillippo sint sigur ca ar accepta tinind cont ca e si dario si birindeli stiind ca el antreneaza tineretul lui milan

Vezi toate comentariile (1)
Comentează