FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Interes din Brazilia pentru jucătorul lui Hagi » Farul, pregătită să facă încă o superafacere

Rivaldinho, sursa: Imago Images
Rivaldinho, sursa: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 13:13 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 15:00

Farul a vândut mai mulți jucători de-a lungul timpului pentru sume importante, aceasta fiind una dintre sursele de venit importante pentru trupa lui Gheorghe Hagi.

Constănțenii au obținut rezultate notabile în ultimii ani. În sezonul precedent a câștigat campionatul, iar în prezent se află pe locul 6, având ca obiectiv calificarea în play-off. Totuși, clubul ar putea fi tentat să renunțe la atacantul său.

A băut până la 4 dimineața, a dat 5 goluri mahmur, apoi antrenorul l-a luat la palme pe teren: „Lumea a început să huiduie”
GSP LIVE
A băut până la 4 dimineața, a dat 5 goluri mahmur, apoi antrenorul l-a luat la palme pe teren: „Lumea a început să huiduie”

Rivaldinho, interesant pentru Santos

Rivaldinho (28 de ani) a revenit la Farul Constanța în acest sezon. El a mai îmbrăcat tricoul constănțenilor în sezoanele 2018-2019 și 2019-2020, iar atacantul brazilian a oferit cel mai bun randament în România sub comanda lui Gheorghe Hagi.

Santos, formație de tradiție din Brazilia care a retrogradat pentru prima dată în istorie în liga secundă, s-a interesat de serviciile atacantului sud-american, precizează Flashscore. Formația din Brazilia și-a propus ca obiectiv revenirea rapidă în prima ligă, iar Rivaldinho ar putea fi atacantul pe care să conteze în această luptă.

Momentan, jucătorul se simte bine la Farul, acolo unde a înscris 6 goluri și a oferit 4 pase decisive în acest sezon. 

Dinamo și Universitatea Craiova sunt echipele la care a mai jucat Rivaldinho în România. Farul l-a vândut în 2019 pentru 300.000 de euro în Polonia, la Cracovia.

Farul se pregătește de primul meci oficial din 2024

Campioana României este cu gândul doar la meciul din deplasare cu Universitatea Craiova, partidă ce va avea loc duminică, 21 ianuarie, de la ora 20:00.

Deși se află pe loc de play-off, Farul are un sezon sub așteptări după ce a câștigat campionatul. Trupa lui Gheorghe Hagi și-a propus să termine în primele șase, iar Gheorghe Hagi a abordat acest subiect. Antrenorul Farului se așteaptă la o competiție dură și o luptă strânsă pentru aceste locuri.

„Mai sunt nouă meciuri de jucat, importante pentru lupta noastră să fim în obiectiv, să încercăm să intrăm în play-off, lucru care ne interesează foarte mult. Avem un program foarte greu. Avem trei meciuri dificile cu adversari foarte buni. Există entuziasm şi încercăm să facem un an foarte bun”, a precizat Gheorghe Hagi în cadrul conferinței de presă.

VIDEO. Superliga - Etapa XXII » Match Preview CSU Craiova - Farul

Citește și alte știri:

Campioana, în pericol de penalizare, iar președintele riscă să ajungă la tribunal! Care este cauza ultimului scandal financiar din Serie A

Un idol al Rapidului, mesaj pentru Șucu și Angelescu: „Pe el l-aș aduce în locul lui Horațiu Moldovan”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează