FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII 1-0

Săpunaru: "Nea George, scoate banii!" » Copos: "Aoleu, mă doare stomacul" :)

Cristi Sapunaru, Sapunaru, Porto
Cristi Sapunaru, Sapunaru, Porto

Articol de - Publicat miercuri, 12 mai 2010 00:00

Fundaşul rapidist a lansat un atac dur la adresa patronului căruia îi cere să investească serios, dacă vrea rezultate.

Cristi Săpunaru (26 de ani) e omul momentului în Giuleşti! Cu Pandurii (1-0), a marcat golul ce le menţine rapidiştilor speranţele la o calificare în Europa League, moment în care tot stadionul i-a scandat numele. După meci, Cristi şi-a atras şi simpatia colegilor, prin faptul că a răbufnit la adresa lui George Copos. "Să vină cu banii, apoi să spere la Europa! Planeta nu se mai scufundă demult, iar noi încă sîntem luaţi la mişto. Noi, jucătorii, sîntem prea mici! Ce putem face? Mergem la Braşov să cîştigăm, aşa protestăm", a tunat fotbalistul împrumutat de la Porto.

Săpunaru e supărat pentru că de la venirea sa în Giuleşti, Copos i-a plătit doar banii de la semnătură, pe care apoi i-a considerat ca avans al salariului său. Şeful din Grant spune că nu se simte cu nimic vinovat: "Salariile se plătesc pe data de 25, îşi vor lua banii. E adevărat că sînt şi jucători cu datorii vechi, dar ei nu dau totul pe teren precum Săpunaru. Mă doare stomacul cînd mă gîndesc cîţi bani am dat în ultima vreme. Sîntem clubul din România care nu avem nici măcar un cent de dat la stat. Am plătit 15 milioane de euro în ultima lună!".

Pălmuit de Lazăr
Imediat după ce a înscris golul victoriei cu Pandurii, Săpunaru a rămas prăbuşit pe gazon, nemişcat. Se lovise violent de gheata gorjeanului Martinovici. Ioniţă şi Lazăr s-au dus să-şi îmbrăţişeze colegul, însă s-au speriat cînd au văzut că acesta nu reacţionează şi au făcut semne disperate către banca tehnică, chemînd medicii. Căpitanul giuleştean a reuşit să-l trezească pe Cristi dîndu-i două palme peste faţă. "A suferit o contuzie puternică şi şi-a pierdut cunoştinţa", au explicat doctorii.

"Cristi e copia fidelă a spiritului rapidist. Aţi văzut cum s-a aruncat cu capul în crampoanele adversarului pentru a marca? Dacă am mai avea 5 ca el, am fi departe acum"
George Copos, patron Rapid

"La Rapid sînt mulţi jucători valoroşi care merită să rămînă în Grant. Copos să bage mîna în buzunar şi să dea bani pentru a-i păstra. E trist că nu sîntem trataţi cum trebuie"
Cristi Săpunaru, fundaş Rapid

"Aş rămîne pentru suporteri"
Andone rămîne misterios: "Am avut o discuţie cu Copos şi e posibil să rămîn. Am şi două oferte din străinătate, o decizie definitivă voi lua pe 31 mai. În Giuleşti sînt condiţii bune pentru a lua eventul. Aş rămîne pentru suporteri, sînt minunaţi. Cînd îi auzi ţi se ridică părul în cap de emoţie". Vicepreşedintele Manea susţine că rapidiştii l-au convins pe Ando să continue în Grant: "Eu cred că va rămîne la noi şi din vară".

"Ruşine, Dinamo!"
Copos spune că dinamoviştii au primit un penalty gratuit la Alba Iulia: "În locul lor, mi-ar fi ruşine să cîştig astfel un meci". Cristi Borcea a replicat: "Nu ştiu dacă a vorbit dinamovistul sau rapidistul de Copos, însă îi recomand să-şi aducă aminte de toate greşelile care au fost împotriva noastră în acest sezon". Cu două etape înainte de final, Rapid e la 4 puncte în spatele lui Dinamo. "Avem nevoie de o minune, dar trebuie să credem în ea", a spus Manea.

- Iencsi consideră că CFR merită să fie campioană: "Dacă sînt pe primul loc înseamnă că sînt cei mai buni. Totuşi, jocul lor nu m-a impresionat".
- Andone nu-l va putea folosi pe Ioniţă (21 de ani) etapa viitoare, cînd Rapid se va deplasa la Braşov. Atacantul a încasat cu Pandurii al 9-lea cartonaş galben al sezonului şi e suspendat. În absenţa sa, Ando va miza pe Răduţă.
- Jucătorii giuleşteni au profitat ieri de ziua liberă şi au ieşit la iarbă verde împreună cu familiile. Aceştia au făcut un grătar şi au pescuit la Cernica.
- Costin Lazăr regretă că Andone nu a venit mai devreme la Rapid: "Jucăm bine, ne creăm ocazii multe, însă ratăm prea mult. Ne-am trezit prea tîrziu şi anul acesta. Nea Ando e un antrenor foarte bun, a cîştigat campionatul şi cu CFR, şi cu Dinamo".
- Manea spune că formaţiile din Capitală au dezamăgit şi în acest sezon: "Putem spune că Bucureştiul s-a cam făcut de rîs anul acesta. Primele poziţii sînt ocupate de echipe din provincie, bravo lor!".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
 •  12 Mai 2010, 16:07

Cred ca inadvertenta pe care am semnalat-o prejudiciaza in mod nemeritat – cu sau fara intentie – nu numai imaginea mea, ci si pe cea a lui Sapunaru, care a dovedit in permanenta ca este un caracter extraordinar, un luptator dedicat culorilor Rapidului si un coleg de echipa onest. De altfel, acestea au si fost motivele pentru care am tinut sa-l readucem cu orice pret in Giulesti, in ciuda oricaror riscuri previzibile sau imprevizibile.

 •  12 Mai 2010, 16:03

Autorul afirma ca „Sapunaru e suparat pentru ca de la venirea sa in Giuleşti, Copos i-a platit doar banii de la semnatura, pe care apoi i-a considerat ca avans al salariului sau”. Nu stiu cat de nevinovata este aceasta afirmatie, dar, pentru a elimina orice confuzie, precizez ca la semnarea contractului, Cristi a primit un avans din salariu. Pe 30 apr., cand s-au platit salariile jucatorilor, Cristi a incasat banii pe martie si aprilie conform contractului, fiind in acest moment la zi cu ba

vyb_texas
vyb_texas  •  12 Mai 2010, 08:28

dar mainile nu-l dor niciodata cand ia , al dra de lingerica , asta-i mai rau si decat ciobanu , macar ala nu poa' sa ascunda nimic , dar asta , perversitatea intruchipata .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează