FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Săvulescu explică ruptura de Borcea: "Cristi a ajuns la ură, era obişnuit să decidă peste capul tuturor"

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2012 19:59

Oficialul dinamovist, Dragoş Săvulescu, a reacţionat faţă de jignirile lui Cristi Borcea, care a spus că primul apare la televizor, dar nu reuşeşte să facă transferuri.

"Am înţeles, Cristi Borcea e foarte supărat, frustrat. Nu se poate simţi în elementul lui cînd azi, Dinamo, lucrurile s-au aşezat pe un alt făgaş. Cînd deciziile sînt luate de un Consililu de Administraţie, de o majoritate. Nu decide o singură persoană. E un lucru care s-a schimbat la Dinamo.

Cînd Borcea era preşedinte delegat el decidea de unul singur. Preşedintele CA a lăsat delegare de semnătură lui Cristi Borcea, el tăia şi spînzura. Probabil că pînă la un punct era bine, pentru că eram 10 acţionari la un moment dat. Cristi, obişnuit să decidă peste capul oricui, nu s-a putut obişnui cu această schimbare la nivelul acţionariatului. S-a ajuns la ură şi a explodat. L-am considerat mult timp prieten pe Borcea, am văzut că nu se mai poate stăpîni.

Erau multe minusuri, multe scăpări. Azi discutăm de programare cheluielilor, de management, se acordă o mai mare atenţie din punct de vedere al fiscalităţii, nu se mai fac lucrurile pe genunchi şi pe criterii de emoţie. Se făceau neprofesionist pe vremuri lucrurile.

Mă acuză că nu am rezolvat cu Liviu Ganea. Păi nici tu, Cristi Borcea, nu ai putut asta! Se urmăreşte discreditarea mea prin anumite minciuni sfruntate şi el vrea să iasă în evidenţă ca marele salvator al lui Dinamo. Patronul Stelei face ce spune finu' Borcea. Vedeţi acele aberaţii că m-a prins soţia în pat cu nu ştiu cine, că sînt falit. Aceste declaraţii ale lui Becali sînt alimentate de Cristi Borcea.

Eu am discutat pentru Strătilă cu patronul Ioan Niculae înainte de Revelion, iar ieri am închis eu tranzacţia. Cum poate să vină Cristi Borcea că a înroşit el telefoanele. Asta este culmea tupeului! Se bătea ieri cu pumnul în piept că a rezolvat el transferul. Nu s-a semnat cu Alex Curtean nici în acets moment!", a spus Dragoş Săvulescu la GSP TV.

Citeşte şi: Cristi Borcea: "Ce dracu' a făcut Săvulescu ăsta pentru Dinamo?"

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (75)
justynbv
justynbv  •  10 Ianuarie 2012, 18:39

Bai tati...asta de ai scris articolul, erai beat, drogat sau te grabeai sa ajungi acasa de ti-a iesit capodopera asta?? :)))

n34m7zu
n34m7zu  •  06 Ianuarie 2012, 23:37

Cu tot repectul, inainte sa scrieti articole pe un site public, invatati gramatica limbii romane. Nu de alta, dar in articolul asta ati maltratat-o in ultimul hal...

davero.ira
davero.ira  •  06 Ianuarie 2012, 22:31
Postat de legionarul_64 pe 06 Ianuarie 2012, 22:19

Ai ajuns la concluzia la ce ti-am scris mai devreme ? Sunt cativa cre tini cu licenta pe aici si nu trebuie sa-i bagi in seama ca nu-i mai vindeca nimic ! Sunt sigur ca daca asi avea macar unul in fata iti garantez ca face pe el de frica ! Dar foarte multi dintre astia cred ca nu au implinit inca 18 ani . Cei maturi incearca sa puna problemele altfel si discutiile se poarta altfel !

acuma puteti sa va pupati si sa va luati o camera ,savulescu stie de ce...:)

Vezi toate comentariile (75)
Comentează