FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Scandal în Liga 1 » Președintele clubului a chemat poliția și nu-l lasă pe antrenor în stadion

Articol de - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 16:06

CSM Poli Iași încearcă să îl demită pe antrenorul Nicolo Napoli, dar italianul nu renunță la postul lui.

Florin Prunea, președintele echipei, a trecut la măsuri extreme. Acesta a chemat poliția locală, care se află la stadion, și îi interzice lui Napoli să intre la vestiare.

Conducerea moldovenilor susține că l-a înștiințat pe Nicolo Napoli, dar italianul nu acceptă demiterea. 

"Începând de astăzi, Nicolo Napoli nu mai este antrenorul CSM Poli Iaşi. Am rezolvat cu actele, absolut totul este conform legilor" Florin Prunea, pentru News.ro

Oficialii celor de la Poli Iași au recurs la împrumuturi de la mai multe persoane pentru a-l da afară pe antrenorul Nicolo Napoli, căruia trebuie să îi dea 18.000 de euro.

"Dacă îşi va primi banii la zi, aproximativ 18.000 de euro însemnând două salarii şi jumătate, clubul poate activa clauza de reziliere unilaterală a contractului antrenorului" preşedintele Comitetului Director al lui Poli Iaşi, Leonida Antohi

Poli Iași ocupă locul 9 în Liga 1, cu 12 puncte după 13 etape, iar în ultimele două partide a pierdut cu același scor în fața Astrei și Timișoarei, 0-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
haideusicfr
haideusicfr  •  07 Octombrie 2016, 21:57

Apropo de Prunea; eram tanar ,in delegatie, ajunsesem la Baile Herculane. Aveam bani de diurna am luat masa la terasa centrala de acolo. Langa masa mea era un tanar sportiv ce povestea cu doi * tovarasi* la cravata. Cat timp am mancat eu ,el a fumat un pachet de Kent. Dupa un timp l-am recunoscut. Era Prunea. Pe acea vreme portar la tineret la Dinamo. Un tanar sportiv talentat de viitor.

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  07 Octombrie 2016, 21:57

fata monstruaosa a acestui derbedeu dement Prunea. Sa dai afara singrul antrenor care a reusit performanta istorica de a califica echipa din iasi in cupele europene. Asta chiar daca meciul de la Timisoara din ultima etapa, a fost un blat gretos cu popa prostul de la Timisoara.

10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  07 Octombrie 2016, 18:29

Adevarata fata a fotbalului nostru...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează