FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Scandal la o echipă din Liga 1! „Eu apar la TV!” / „Ba eu!” » De la ce a pornit totul

Colaborarea Andrei Prepeliță (35 de ani) - Mihai Ianovschi (45 de ani) de la FC Argeș s-a defectat după egalul de la Craiova (1-1), când cei doi s-au certat care să participe la interviul transmis în direct.
Colaborarea Andrei Prepeliță (35 de ani) - Mihai Ianovschi (45 de ani) de la FC Argeș s-a defectat după egalul de la Craiova (1-1), când cei doi s-au certat care să participe la interviul transmis în direct.

Articol de , , - Publicat vineri, 05 februarie 2021 07:58 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 11:54

Colaborarea Andrei Prepeliță (35 de ani) - Mihai Ianovschi (45 de ani) de la FC Argeș s-a defectat după egalul de la Craiova (1-1), când cei doi s-au certat care să participe la interviul transmis în direct.

Experimentul pe care îl încearcă FC Argeș, cu doi antrenori principali, produce rezultate bune în campionat, dar și nervi și invidie. Piteștiul nu a pierdut deloc în cele 5 etape disputate în 2021. Surprizele: o victorie la UTA, egaluri cu FCSB și cu Craiova.

Conflict între antrenori la FC Argeș

Parcursul excelent nu a strâns legătura dintre antrenorul oficial, Mihai Ianovschi, și cel neoficial, Andrei Prepeliță. Dimpotrivă, a șubrezit-o de tot. Ei au intrat în conflict în urma remizei cu U Craiova, 1-1, un meci în care violeții evoluaseră surprinzător de bine și ar fi putut chiar să câștige în Bănie. Ce i-a separat pe antrenori: interviul de după partidă a fost miza. Fiecare club trebuie să delege antrenorul principal și un jucător sau doi pentru live-urile televiziunilor care transmit jocurile din Liga 1.

Prepeliță ar fi vrut să participe el la interviu. Ianovschi nu a cedat, după ce fusese intervievat și în etapele trecute din anul acesta. Reprezentanții televiziunilor au încercat să arbitreze disputa: „Vrem să vină antrenorul principal!". „Aha! Adică eu, că eu sunt «principalul»!", a reacționat Mihai. Andrei s-a enervat și nu a mai intrat în vestiar după meci, s-a schimbat în cabina pe care o părăsiseră, între timp, arbitrii.

11 meciuria disputat Prepeliță, 35 de ani, în sezonul acesta. După pauza din iarnă a încetat să mai joace, i-a fost încredințată conducerea echipei

Scandal la o echipă din Liga 1! „Eu apar la TV!” / „Ba eu!” » De la ce a pornit totul

Ianovschi, Prepeliță și Vlădoiu nu mai vorbesc aceeași limbă

FC Argeș s-a jucat cu antrenorii încontinuu

Cuplul de pe banca tehnică reprezintă o nouă idee originală a clubului. FC Argeș a început sezonul cu Ionuț Badea, antrenorul cu care promovase. Primarul Cristian Gentea l-a demis pe Badea, înlocuit cu secundul Ionuț Moșteanu. A fost dat afară și Moșteanu, schimbat cu Adrian Dulcea, acesta rezistând în funcție doar 48 de ore! Prepeliță era jucător la startul stagiunii. El a fost învestit, de fapt, ca antrenor principal, numai că nu posedă nicio licență, deci nu-și poate conduce echipa în timpul meciurilor oficiale. Ianovschi constituie acoperirea pentru respectarea regulamentului. 

Mai sunt în campionat și alte cluburi cu antrenori principali „undercover", lipsiți de licența Pro, numai că modelul acesta a clacat la Pitești, de când Andrei și Mihai au ajuns să concureze între ei pentru arogarea meritelor.

Jean Vlădoiu trebuie să-i împace

Pentru ca FC Argeș să continue în formula aceasta, noul președinte Vlădoiu ar trebui să repare legătura dintre Prepeliță și Ianovschi. Jean a încercat să explice, înaintea jocului cu FCSB, cum funcționa schema: „Mihai e antrenorul principal, «Prepe» e director tehnic. Dar eu îi consider pe amândoi «principali», e vorba despre un cuplu de antrenori"

Portarul Greab a lămurit situația într-un interviu: „Echipa se descurcă tot mai bine de când o conduce Andrei. Chiar dacă nu a mai antrenat până acum, ne ajută datorită experienței pe care a acumulat-o ca fotbalist". Jucătorii îl identificau pe Prepeliță, așadar, drept A1, nu pe Ianovschi. Ca să-și conducă echipa de pe margine în meciurile oficiale, Prepeliță ar trebui să dețină măcar licența A, de secund.

Andrei Prepeliță, amintiri din cariera de fotbalist și planuri de viitor: „Am căutat mereu să fur meserie de peste tot"

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gică Popescu n-a menajat pe nimeni după CFR - Viitorul 2-1: „Nu suntem mulțumiți! + a făcut calculele pentru play-off în direct

MVP cu Dinamo! Început fabulos de an pentru Octavian Popescu » Lângă Lewandowski, Suarez și Ronaldo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dubluv
dubluv  •  05 Februarie 2021, 13:47

3 ziaristi care au pus mana de la mana sa scrie o poveste. Lipsesc punctele de vedere ale celor implicati, deci nu avem de ce crede cele afirmate in articol.

iosif_2021
iosif_2021  •  05 Februarie 2021, 11:56

Și mai ziceți de Gigi că e flămând după publicitate și faimă

Vezi toate comentariile (2)
Comentează