FOTBAL  »  Superliga  »  BĂTAIE

Scandal la Steaua! Gabi Tamaş, implicat într-o bătaie la petrecerea lui Alex Bourceanu! Fundaşul roş-albaştrilor, la un pas să fie denunţat

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 18:47

După meciul cu Rapid, scor 0-1, cîţiva stelişti au fost invitaţi la petrecerea lui Alex Bourceanu, care a aniversat 12 ani alături de soţia sa. 

În timpul petrecerii, Tamaş şi fratele lui Alex Bourceanu s-au încăierat, iar totul a degenerat într-o bătaie între cei doi, care n-a putut fi oprită nici de colegii fundaşului de la Steaua, anunţă digisport.ro.

Cei mai şifonaţi ar fi ieşit cîţiva dintre invitaţii din Galaţi ai lui Alex Bourceanu, care au vrut chiar să depună plîngere la Poliţie. Pentru a evita un scandal şi mai mare, aceştia au renunţat la idee, pentru a proteja clubul, mai scrie sursa citată.

La evenimentul organizat de Bourceanu au participat mai mulţi jucători de la Steaua, printre care Alex Chipciu, Gabi Iancu şi Guilherme. Pe lîngă aceştia, au mai fost invitaţi şi fostul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf şi soţia acestuia.

După apariţie ştirii, impresarul celor doi fotbalişti implicaţi în scandal, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, a declarat pentru Gazeta Sporturilor că Tamaş şi Bourceanu neagă cele întîmplate.

"Este o prostie şi o răutate. Aseară am sărbătorit toţi în linişte cei 12 ani de căsnicie ai lui Alex Bourceanu. Am stat împreună pînă la ora 11 seara. Eu şi soţia mea am plecat acasă la Alex, exact unde sînt şi în acest moment. Este foarte urît să dai asemenea ştiri, dar deja m-am obişnuit cu răutatea celor din România", a declarat Tamaş, conform contului de facebook al Stelei.

Şi Bourceanu ar fi comentat informaţiile apărute, conform aceleaşi surse: "Urît din partea lor că au aruncat aşa ceva pe piaţă. Am sărbătorit alături de prieteni 12 ani de căsnicie. Sîntem o familie la Steaua şi orice ar încerca să scrie presa nu ne interesează. Ne-am simţit bine cîteva ore, între prieteni şi atît! Nimeni nu şi-a împărţit pumni sau ce prostii au mai apărut".

Adina Bourceanu, soţia lui Alex a făcut şi ea precizări: "Îmi pare rău de răutăţile care au apărut. Am postat mai multe poze de la petrecere. A fost foarte frumos, am sărbătorit şi ne-am simţit bine. Acum am simţit nevoita să pun astea, măcar prietenii noştri să vadă care sînt relaţiile între noi. Era frumos să fim felicitaţi pentru aniversare şi atît. Am fost şi sîntem în continuare prieteni cu Gabi Tamaş şi cu toţi cei care au fost prezenţi aseară. Le mulţumim că au fost alături de noi".

Managerul restaurantului unde a avut loc petrecerea organizată a comentat informaţiile despre posibilul scandal. "Ne cerem scuze faţă de familia Tamaş şi Bourceanu. Restaurantul nostru este unul foarte serios. Echipa Steaua a plecat în jurul orei 23:00. Ceea ce a apărut este o minciună menita să discrediteze imaginile fotbaliştilor", a spus Laura Rizea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (136)
geos77
geos77  •  25 Februarie 2015, 12:43

Duckadam: Nu aveau de ce sa petreaca, fiind probleme la club.......hahaha Cum domne sa nu petreaca, dupa ce baietii au incasat ceva banuti din pariuri, dupa blat?

navzar_t
navzar_t  •  25 Februarie 2015, 03:36

Oricum, cea mai criminala e aia spusa de Badea... ca l-a sunat Gabi rupt de beat si i-a zis ca se retrage si se apuca de K1. Baiat calumea Gabi, traieste viata la maxim :D

navzar_t
navzar_t  •  25 Februarie 2015, 03:33
Postat de comandhora pe 24 Februarie 2015, 18:24

Adina Bourceanu, soţia lui Alex a făcut şi ea precizări: “Îmi pare rău de răutăţile care au apărut. Am postat mai multe poze de la petrecere. A fost foarte frumos, am sărbătorit şi ne-am simţit bine. Acum am simţit nevoita să pun astea, măcar prietenii noştri să vadă care sînt relaţiile între noi. Era frumos să fim felicitaţi pentru aniversare şi atît. Am fost şi sîntem în continuare prieteni cu Gabi Tamaş şi cu toţi cei care au fost prezenţi aseară. Le mulţumim că au fost alături de noi”.

Te-a angajat fituica pe post de papagal... vezi ca mai sunt cativa cei carora incerci sa le iei painea de la gura. Pana si asa-zisilor ziaristi de la gazeta, ca ei tot copy/paste au in cap

Vezi toate comentariile (136)
Comentează