FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Scutaru făcut KO! » Fundaşul a fost umplut de sînge în meciul jucat pentru echipa secundă a dinamoviştilor

Cristi Scutaru a sosit în Ştefan cel Mare în această vară din postura de fotbalist liber // Foto: Ştefan Constantin
Cristi Scutaru a sosit în Ştefan cel Mare în această vară din postura de fotbalist liber // Foto: Ştefan Constantin

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 13 octombrie 2012 22:25

Fundaşul a fost protagonistul unor scene teribile la meciul lui Dinamo II: a primit un cot în faţă, a fost umplut de sînge şi transportat de urgenţă la spital.

Cristi Scutaru a fost aproape de o tragedie ieri, în meciul pe care l-a jucat pentru Dinamo II, în compania lui Rapid Suceava (1-2). Trimis de Dario Bonetti să joace la echipa secundă, alături de Andrei Cristea, Mircea Axente, Nicolae Muşat şi Sorin Strătilă, stoperul de 25 de ani nu a putut termina partida şi şi-a petrecut după-amiaza la Spitalul de Urgenţă Floreasca!

În minutul 53 al meciului, la un duel aerian cu Arotăriţei, Scutaru a încasat un cot direct în cap, rămînînd schimonosit pe gazon. Pentru acest gest, fotbalistul sucevean a primit direct "roşu", însă dinamovistul, cu sîngele şiroindu-i pe faţă şi pe tricou, a fost transportat imediat la spital.

Scutaru s-a ales cu o tăietură mare la arcada ochiului, a fost cusut, iar doctorii i-au transmis că poate reveni mîine la antrenamentele echipei. "Cristi a avut arcada spartă, dar fără să aibă vreun traumatism cranian. Este în afara oricărui pericol şi îşi poate relua activitatea imediat", au explicat doctorii.

3 meciuri a jucat Scutaru în acest sezon pentru Dinamo: două în campionat şi unu în Cupa României

8.000 de euro este salariul lunar al lui Scutaru în Ştefan cel Mare

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Semeghin face show!
Fostul fotbalist al lui Dinamo, Dorin Semeghin (33 de ani), a evoluat ieri pentru Rapid Suceava şi i-a bulversat pe "cîini" cu reacţiile sale. Spre finalul partidei, cînd moldovenii conduceau cu 2-1, Semeghin a fost faultat uşor de Sorin Strătilă la mijlocul terenului. Fundaşul stînga a rămas pe gazon, s-a zvîrcolit preţ de un minut, urlînd de durere. Arbitrul i-a arătat cartonaşul galben lui Strătilă, moment în care Semeghin s-a răstit la arbitrul Marian Constantin: "De ce i-ai dat, mă, galben, că n-a vrut să mă faulteze?!". (Ştefan Constantin)

Inbox:
- Jucătorii dinamovişti au primit asigurări din partea conducerii că în săptămîna ce urmează vor încasa salariile la zi, unii dintre fotbalişti avînd restanţe şi de trei luni.
- Cornel Ţălnar nu a reuşit să pună punct parcursului dezastruos al lui Dinamo II, care a pierdut ieri al şaselea meci consecutiv. Ultima în clasament, echipa a doua a "cîinilor" a marcat doar două goluri!
- Mijlocaşul Issa Ba este aşteptat să revină în Bucureşti mîine, senegalezul fiind la vraci în ţara sa natală pentru a se recupera după o accidentare gravă la genunchi.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
demonik_emil
demonik_emil  •  15 Octombrie 2012, 11:05
Postat de bjornakesson pe 14 Octombrie 2012, 13:12

Bud ma, cunoscatorule.

tine cu steoaia la ce sa te astepti :))

alexa.09
alexa.09  •  15 Octombrie 2012, 10:57

Bine ca si-a revenit si nu a avut nimic grav . Ma ingrijoreaza situatia lui Dinamo 2 . Cu toate ca are cativa jucatori de valoare , de la prima echipa , nu da randamentul necesar si nu arata nimic(colectivul) . Este o situatie grea , rusinoasa . Il sustin pe domnul Cornel Talnar si ii doresc succes !

bjornakesson
bjornakesson  •  14 Octombrie 2012, 13:12
Postat de flo_ax pe 14 Octombrie 2012, 03:04

Nici cu Scutaru nu mi-e rusine, l-a nenorocit pe jucatorul Gazului, Bus, un an de zile a stat ala. N-a vizat mingea, care era deja departe, a intrat la rupere, direct pe jucator,. Nicio etapa suspendare. Asa ca merita

Bud ma, cunoscatorule.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează