FOTBAL  »  Superliga  »  ZIUA

Scuze după 20 de ani! » Marele regret al lui Marius Lăcătuş comentat de Anghel Iordănescu: "Am greşit, i-am făcut o nedreptate"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 06 aprilie 2014 10:02

Gazeta Sporturilor a oferit două ediţii speciale ale ziarului dedicate lui Marius Lăcătuş cu ocazia împlinirii a 50 de ani de viaţă, iar fostul mare fotbalist al Stelei a oferit şi un interviu exclusiv.

Lăcătuş a explicat în interviul acordat Gazetei că marele regret al carierei sale este că nu a fost convocat la CM din 1994 şi că nu înţelege de ce Anghel Iordănescu nu l-a chemat în SUA.

După 20 de ani, selecţionerul a comentat marea problemă a lui Lăcătuş şi a recunoscut greşeala: "Am greşit enorm faţă de Marius Lăcătuş. Regret, dar nu ştiu dacă îl ajută cu ceva. Sînt convins că m-a iertat pentru greşeala pe care am făcut-o. Am greşit într-un moment în care el nu avea nici o vină, este vorba despre turneul final din 1994.

Are un caracter deosebit, este un om deosebit. Îmi pare rău. I-am făcut o nedreptate marelui fotbalist Marius Lăcătuş. Mi-am dat seama după ani", a spus Iordănescu la televiziunea sportro.

 

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF
Superliga
Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (68)
ortega
ortega  •  07 Aprilie 2014, 11:57
Postat de adriann_ pe 07 Aprilie 2014, 03:33

Nu cred ca in istoria fotbalului romanesc s-a mai iesit vreodata in strada de bucurie la eliminarea unei echipe romanesti din cupele europene, spune si asta ceva despre cat de iubita e F.C. O A I A in Romania. Barem dinamovistii chiar erau multi =))

Las' că poate ne bucură behăitoarele și anul viitor , cu o nouă prezență umilă în Europa ... Cu mentalitatea owwină pe care o au , aproape sigur ... Give me 5 , sloganul rumegătoarelor ...

xhthu
xhthu  •  07 Aprilie 2014, 10:55
Postat de adriann_ pe 07 Aprilie 2014, 03:32

Nu mai o a i e capie, daca Vladoiu nu rata penalty-ul se facea 3-1 si Rapidul era la un gol de calificare. Logic ca dupa ratarea penalty-ului echipa a cazut psihic si a mai luat goluri. Daca prostia ar durea tu ai umbla urland pe strada, in 1957 NU EXISTA BUNDESLIGA. Mai pe intelesul tau, F.C. O A I A nu a invins niciodata o echipa din Bundesliga =)) In schimb, 4-5 boabe a tot luat, ultima oara de la Stuttgart. Iar Eintracht Frankfurt are o cupa UEFA, un titlu si patru cupe in Germania, felicitari, tocmai ai aratat cat esti de inept =)) Cat despre eliminare, daca nu faceam alea 2 egaluri nu mai avea toata Romania ocazia sa se bucure de umilirea mioarelor la Boro =))

brazilienii tai bastinasi nu inseamna toata romania .si in 94 cand ati jucat voi cu ei asta erau .niste tutulici insignifianti din germania .in sezonul in care v-au dat voua 5-0 sau in cel urmator au si retrogradat

madskills
madskills  •  07 Aprilie 2014, 09:10
Postat de u_fan pe 07 Aprilie 2014, 01:50

Vad ca discutia e centrata in jurul ideii ca Lacatus trebuia sa ii ia locul lui Vladoiu. Personal, sunt de acord. Dar, daca tot e sa analizam, de ce nu isi cere Iordanescu scuze si pentru nevonvocarea lui Timofte II ? Vladoiu si Chirita (parca asa il chema, juca pe atunci la Rapid) nu prea aveau loc in ehipa de atunci. Cineva l-a mentionat pe Adi Ilie- cred ca era inca prea tanar si lipsit de experienta. Ce generatie am avut...imaginati-va daca Sabau nu se accidenta, daca Lupu era mai serios (talent avea cat carul) sau daca Balint nu si-ar fi incheiat cariera prematur tot datorita unei accidentari. (el incepuse de fapt pelminariile ca si titular pe postul de varf impins)..

Tarziu nea Puiu, prea tarziu...Cu Lacatus in teren nu zic ca bateam Suedia dar in mod clar tragea si echipa altfel, cunoscut fiind spiritul lui de luptator. Un Lacatus intrat la pauza, la viteza pe care inca o avea in 94 ar fi fost un as de mare valoare. Dar na, faptul e consumat acum. Prea multi daca din pacate desi vorba ta, daca Lupu era serios si Sabau juca atunci, sunt sigur ca bateam Suedia in timpul regulamentar. Lupu a avut talent si mai mare decat Hagi, pacat ca si-a batut pur si simplu joc de viata lui. Si o spun in calitate de stelist de ani de zile. Pe vremuri ne permiteam "luxul" sa lasam acasa jucatori ca Lacatus, Sabau sau Lupu si tot aveam super echipa..

Vezi toate comentariile (68)
Comentează