FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sdrobiş îi face praf pe Negoiţă şi pe Anghelache, după ce aceştia l-au demis printr-o înştiinţare în plic!

Sdrobiș colabora cu Dinamo din 2011
Sdrobiș colabora cu Dinamo din 2011

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 09 iunie 2013 19:48

Ioan Sdrobiş îi face praf pe Negoiţă şi pe Anghelache, după ce aceştia l-au demis printr-o înştiinţare în plic.

- Domnule Sdrobiş, de ce aţi fost concediat de Dinamo?
- Nu ştiu, domnule, conducerea nouă nici măcar nu s-a interesat de copiii ăştia, să vadă şi ei că am avut performanţe şi că sînt puşti foarte talentaţi aici din care ar fi avut de cîştigat doar Dinamo. Dar să nu vă mire cînd mulţi dintre ei vor juca la adversare! Nu am îmbătrînit degeaba, copiii ăştia vor ajunge fotbalişti, cum am făcut şi din Cristi Chivu, Vali Badea, Dragoş Grigore şi alţii.

- Nu aţi discutat deloc cu actualii conducători?
- Nu mi-a dat nimeni nici măcar un telefon, n-au avut curajul! Mi-au trimis prin poştă un plic prin care mă anunţau că mi-a fost reziliat contractul! Atunci l-am sunat eu pe Cătălin Petrescu, ăsta de e pus de Negoiţă să conducă, şi l-am felicitat că a făcut o treabă foarte bună. Cu domnul Nicolae Badea am avut o colaborare foarte bună, amîndoi sîntem oameni muncitori, care ştim ce vrem de la viaţă.

- Credeţi că legătura cu Nicolae Badea a fost şi motivul rezilierii contractului?
- Oamenii se feresc să spună, dar ce-i asta că sînt omul lui Badea?! Eu nu sînt omul nimănui, sînt un profesionist care a descoperit o sumedenie de jucători pentru Liga 1. Eu îi cunosc bine pe oamenii ăştia, în special pe Anghelache, ştiu ce-i poate pielea. Dar dacă nu am şcoala informării ca el, ce să fac?! Nu facem parte din aceeaşi structură morală, lor le trebuie oameni care bîrfesc, care ascultă, se informează şi transmit mai departe.

- Cum vedeţi viitorul lui Dinamo?
- Modalitatea prin care s-a început noul proiect din Ştefan cel Mare este una vicioasă. Cînd vrei să faci treabă, trebuie să analizezi bine, să vezi cine-i bun şi cine nu, apoi să începi să dai pe unul sau pe altul afară! Oamenii ăştia sînt ca ăia care ajung la guvernare şi schimbă şi clanţele de la uşi, însă e periculos, riscă să rămînă cu clanţa în mînă! Negoiţă probabil că vrea să facă treabă, dar s-a înconjurat de cine nu trebuie, oameni care îl sfătuiesc prost. O să culeagă exact ce seamănă!

"I-am spus şi lui Ion Moldovan, şeful Centrului de copii de la Dinamo, să plece, să-şi dea el demisia pentru că are o vîrstă la care e urît să se trezească cu un plic în braţe, care să-l anunţe că e dat afară" (Ioan Sdrobiş)

"Eu voi continua proiectul ăsta aici, la Oneşti, fără Dinamo. Primăria m-a ajutat foarte mult, iar rezultatele copiilor sînt îmbucurătoare, o să iasă cîţiva băieţi foarte talentaţi" (Ioan Sdrobiş)

"Văd că se tot bat cu pumnii în piept pe la televizor că vor să reconstruiască echipa cu copii, dar pe ei nici nu i-a interesat ce se întîmplă la Oneşti, măcar un telefon să fi dat!" (Ioan Sdrobiş)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
geobull8213
geobull8213  •  10 Iunie 2013, 17:25

Pacat, " PARINTELE" este un profesionist, nu merita ce i s-a intamplat.

supersolo
supersolo  •  10 Iunie 2013, 16:43

Sunteti intr-o doaga .....Sdrobis e antrenor ...ca la nivel de echipe mari nu a vut succes e altceva ...dar la nivel de juniori si tineret ...e JUPAN ...are ochi ...stie sa creasca si sa formeze juniori....are mana ...de aia i se spune si Parintele...in rest ...daca nu era bun la nivel de juniori...nu era la Dinamo...dar asta e viata ...va disparea Sdrobis, apoi Ion Moldovan ...si prea multi antrenori de juniori nu sunt in tara ca valoare si recunoscuti...oricum inj Ro fotbalul nu mai e fotbal de mult timp ...

bibiloiu
bibiloiu  •  10 Iunie 2013, 12:25

Prost nu este rspopitul ci cine se incurca cu el .......................papagal de doi lei .

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close