FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Copos neagă intenţia de a declara insolvenţa la Rapid: "Nu mai pot! M-am săturat!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 noiembrie 2012 14:55

UPDATE George Copos a negat intenţia de a declara insolvenţa la clubul Rapid.

"N-am băgat şi nici nu voi băga niciodată Rapidul în insolvenţă. Nu se poate vorbi de insolvenţă sau de faliment la Rapid. Astea sînt discuţii fără rost, minciuni pe care unii şi alţii le promovează în mass-media. Eu ce am spus mereu a fost faptul că m-am săturat şi că pur şi simplu nu mai pot.

Este decizia mea de a mă retrage de la Rapid. Poate vom găsi o soluţie să prea cineva clubul. Iar asta o vom face elegant. Eu mi-am făcut datoria faţă de Rapid, nu contează că am cheltuit 40-50 de milioane de euro, dar nu mai pot", a spus Copos pentru Mediafax.

----------------

George Copos n-a glumit cînd a anunţat că vrea să vîndă clubul Rapid şi a început deja să ia primele măsuri în această privinţă.

Potrivit dolce-sport.ro, patronul giuleştenilor a dat startul formalităţilor ca să declare insolvenţa clubului Rapid. Dacă între timp va găsi un investitor, e dispus să-i cedeze clubul în rate.

Rapidul e evaluat de Copos la 4 milioane de euro, iar eventualul cumpărător ar trebui să asigure bugetul de salarii pînă la finalul acestui sezon, aproximativ 1,5 milioane euro şi să plătească restul sumei în mai multe tranşe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (83)
babausk
babausk  •  09 Noiembrie 2012, 20:51
Postat de chris1391 pe 07 Noiembrie 2012, 15:57

Cand vrei sa vinzi o entitate economica, trebuie sa fii tampit sau rau-intentionat (cazul multor "privatizari" de la stat) ca sa o bagi inainte in insolventa : dupa declararea insolventei, actiunile se prabusesc si sigur o vinzi extrem de prost ; Copos stie prea bine asta si de-aia nici n-am dat crezare stirii aleia cu declararea insolventei clubului, ci numai informatiilor legate de situatia financiara grea de la Rapid.

cand se declara insolventa , se numeste de catre judecator un administrator judiciar care incearca sa redreseze societatea ( acesta va actiona doar din punct de vedere economic , va vinde ce este de vandut pana va acoperii datoriile ) , se face un tabel cu toate datoriile declarate pana la o anumita data si daca nu se reuseste redresarea atunci are dreptul sa declare falimentul ( se vinde tot )

daniel84
daniel84  •  08 Noiembrie 2012, 17:50

vinde,pleaca,mori,comunist indizerabil ,ducea-tai la puscarie ,ai stors clubul asta de banii pana l-ai adus in pragul falimentului,ar trebui sa lasi rapidul pe ozero lei si sa achiti si datoriile restante

ady_adriano
ady_adriano  •  08 Noiembrie 2012, 06:29
Postat de spivak pe 07 Noiembrie 2012, 19:07

Utecilă, de data asta nu te mai lăsăm să te suceşti. Vinzi, pleci şi mori.

Oaieeeeeeeeeee!

Vezi toate comentariile (83)
Comentează