FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Se întrerupe cariera lui Vlad! Ce se întâmplă cu tânărul portar din etapa viitoare

Articol de - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 13:47

Portarul gafeur de la FCSB, Andrei Vlad, va lua o pauză, pentru că în runda următoare, în derby-ul cu CFR Cluj, va reveni în poartă Bălgrădean.

Andrei Vlad a apărat în șase meciuri în februarie 2018 și apoi a stat până în august, deoarece staff-ul se speriase de greșelile lui. O accidentare pe care a suferit-o Bălgrădean în partida cu Viitorul, câștigată cu 4-1, l-a reactivat pe Vlad, care a mai bifat două partide întregi, 2-1 cu Rapid Viena și 2-2 cu Botoșani.

Portarul tânăr va fi trimis din nou "la naftalină", fiindcă revine Bălgrădean pentru jocul cu CFR, din runda următoare. Meciul se va disputa pe 15 septembrie, după acțiunile echipei naționale cu Muntenegru și cu Serbia. Andrei dispare din echipă din același motiv pentru care a fost trecut pe bancă și la începutul anului: nu arată ca un portar pentru nivelul pe care-l dorește FCSB.

A gafat decisiv la golul marcat de Rapid Viena și și-a lăsat echipa în afara Europa League. Nu a mai greșit la fel de grav în jocul cu Botoșani, în care a încasat două goluri, însă a fost slab, tremurând și nesigur, și contra moldovenilor.

Un context în care recuperarea lui Bălgrădean după leziunea musculară devine o veste uriașă, comparabilă cu un transfer. Ex-dinamovistul de 30 de ani n-a părut un transfer grozav când a fost recrutat de steliști de la Chiajna, dar a funcționat excelent la FCSB, aproape toate meciurile lui au fost impecabile. 

7 meciuri are Vlad ca titular în Liga 1, un joc la Craiova și șase la FCSB. Becali l-a cumpărat din Bănie cu 400.000 de euro și era convins că a dat lovitura când a izbutit afacerea

"Am avut ofertă de 10 milioane!" :)

Prestațiile dezastruoase ale lui Andrei Vlad sunt trecute cu vederea de agentul lui, Anamaria Prodan. Conform impresarului, portarul devine din ce în ce mai căutat și mai scump pe măsură ce apără mai slab!

"Gigi Becali a avut o ofertă de 10 milioane de euro pentru Andrei și a refuzat-o", a susținut Anamaria la ProX. Pe 10 milioane de euro nu s-a vândut niciun jucător în istoria campionatului românesc.

S-a apropiat de suma asta transferul lui Nicolae Stanciu de la FCSB la Anderlecht, dar prețul a conținut și "variabile", bonusuri pe care le-au achitat belgienii datorită unor obiective pe care le-au atins cu Stanciu în echipă. 

Citește și: Budescu a vorbit despre trecutul său: "Sifoanele își făceau treaba" + Cum ar lucra dacă ar fi antrenor și Becali patron

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (34)
132189940937580
Cristian Anaucesei  •  06 Septembrie 2018, 16:11

ar fi bine sa isi gaseasca un job baiatul..ca el nu e pt fotbal..eventual la circ

1260234347346768
Ioan Trisi  •  05 Septembrie 2018, 23:29

A luat-o si asta pe urmele lui Becali. Dar ei sunt o familie!

andrei.33
andrei.33  •  05 Septembrie 2018, 22:27
Postat de vlad.dracul. pe 05 Septembrie 2018, 17:58

Copilu' ăsta tre' să apere. Nu-s deloc încântat de prestaţiile lui, dar e tânăr şi există riscul de a fi distrus de avalanşa de critici. Crucial pentru el e să apere, nu contează unde, să-l împrumute Becali la o echipă unde poate să joace constant şi să apere până ori îşi revine ori se lasă de fotbal. Dar dacă stă pe bară acum, când îi e cel mai greu, e terminat.

Asa e, eu zic sa apere in divizia B vreo 4-5 ani.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează